Güncel
Giriş Tarihi : 12-08-2014 23:08   Güncelleme : 12-08-2014 23:08

SAMSUN KAVAK BELEDİYESİ İDDİALARI YALANLADI!

Kavak Belediyesi “Kavak Belediyesi’nde Aile Şirketi” başlığıyla bazı internet haber sitelerine düşen haberde yer alan bilgilerin tamamen yalan olduğunu açıkladı..

SAMSUN KAVAK BELEDİYESİ İDDİALARI YALANLADI!

Kavak Belediye Başkanı’na yakın kaynakların Akasyamhaber’e verdiği bilgiye göre Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu yıpratmaya yönelik yapılan haberdeki bilgilerin hiç birisi doğru değil..

BAŞKAN HİÇ BİR AKRABASINI İŞE ALMADI!

Haberde yer alan bilgilerde iddia edildiği gibi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun kardeşi İlyas Sarıcaoğlu Özel Kalem Müdürü olarak çalışmıyor. İlyas Sarıcaoğlu, Samsun Cumhuriyet Lisesi’nde öğretmen ve yaz tatili olduğu için yeni yapılanmakta olan Kavak Belediyesi’nde ilgili birimlere yardımcı olmak için zamanın bir kısmını belediyede geçiriyor..

Bununla ilgili olarak herhangi bir ücret almıyor ve kadrosunu belediyeye aldırmadığı gibi halen Milli Eğitim’de öğretmen kadrosunda görevli..

Kavak Belediyesi’ndeki soyismi Sarıcaoğlu olan tek isim Ali Rıza Sarıcaoğlu, önceki yönetim tarafından işe alınmış ve şimdiki başkanın uzaktan akrabası..

Ayrıca Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, oğluna ilçedeki park ve bahçelerde kullanılmak üzere rölyef işi verildiğinin de yalan olduğu açıklandı..

Adı geçen rölyeflerin de önceki yönetim tarafından yaptırılan çalışmalar olduğu belirtildi..

BELEDİYE AİLE ŞİRKETİ OLDU YALANI

Söz konusu iddiaların Kavak’ta belediye seçimlerini AK Parti’nin kazanmasını hala sindiremeyenler tarafından çeşitli internet sitelerine servis edilmiş olabileceğinin de belirtildiği açıklama, iddia sahiplerinin iddialarını ispatlamaları gerektiği vurgulandı..

Öte yandan Kavak Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü makamının olmadığı belirtilirken Başkanın Kardeşi İlyas Sarıcaoğlu’nun olmayan bir makama oturtulmuş olmasının  da manidar olduğu belirtiliyor..

İSPATLASINLAR

Bugün bazı internet haber sitelerine,  “Belediye Başkanı koltuğuna oturan Sarıcaoğlu, sonrasında özel kalem müdürlüğüne kardeşi İlyas Sarıcaoğlu’nu oturttu. Sonrasında ise heykeltraş olan oğluna belediyenin bazı kültür ve sanat işlerini verdi.” Şeklinde haberler yer almıştı..

Kavak Belediyesi’nden Akasyamhaber’e yapılan açıklamada, “bu iddiaların ispatlanmaması durumunda hukuki yollara başvurulacağı” belirtildi.

adminadmin