Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-05-2019 09:02   Güncelleme : 01-05-2019 09:02

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’dan Başkan Doğan’a Ziyaret

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’dan Başkan Doğan’a Ziyaret

Başkan Halit Doğan’a görevinde başarılar dileyen Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın “Seçimler ülkemiz ve Çarşamba için hayırlı olsun. Bu kutsal görevi en iyi şekilde icra edeceğinizden hiçbir şüphemiz yok. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da Çarşamba’da büyük gelişmeler var. Önümüzde ki süreçte bu gelişmelerin artarak devam edeceğine inanıyorum. Şeklinde ifade etti.

Prof. Dr. Mahmut Aydın’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “Çarşamba’da en çok önem verdiğimiz konulardan birisi eğitimdir. Çarşambalı hemşerilerimize ve Çarşambamıza başka şehirlerden eğitim almak için gelen gençlerimize, eğitim alanında en iyi imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Öğrenci kardeşlerimiz ile sürekli irtibat halindeyiz, sorunlarını dinleyip çözmeye çalışıyoruz. Üniversite öğrencileri ile her konuda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Onlar bizim en değerli misafirlerimiz, ailelerinin bizlere emanetidir” dedi.

 

 

 

adminadmin