Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 13-10-2020 08:52   Güncelleme : 13-10-2020 08:52

Samsunspor ile Çarşambaspor Mutlaka Anlaşmalıdır!

Samsunspor ile Çarşambaspor Mutlaka Anlaşmalıdır!

Daha önce de yazmıştık “Şayet Samsunspor oyuncu yetiştirmek ve bu işten para kazanmak istiyorsa mutlaka Çarşambaspor ile pilot takım anlaşması yapmalıdır. Ve bu da yetmez Samsun’dan birkaç takım daha profesyonel liglere çıkarmalıdır” diye.

Çünkü görünen o ki Samsunspor yüksek hedeflere oynayacak bir takım, dolayısıyla gençlerin kendisini geliştirebilmek için süre alabilmeleri ve oynama imkanı bulabilmeleri çok mümkün gözükmüyor.

Türkiye’deki futbol kulüpleri yöneticilerinde ve takımların taraftarların da  genç oyuncuya tahammül gösterecek, gençlerin gelişimine katkı sunacak bir anlayış maalesef ki yok.

Altınorduspor kulübünü hariç tutarak söylüyorum maalesef ki durum böyle. Tabii ki durum böyle olunca takımları çalıştıran hocalar da tabiri caizse “Paçayı kurtarmak adına” gençlere fazla imkan veremiyorlar.

Yine Samsunspor üzerinden gidelim, aslında yazmak istediğim konuya güzel bir örnek var Enes İslam İlkin. Enes Samsunspor’un altyapısında yetişti. Daha profesyonel olmadan milli takımlarda görev almaya başladı. Ve Samsunspor’da profesyonel oldu.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN