Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-03-2019 09:32   Güncelleme : 15-03-2019 09:32

Sandıkçı: Canik’in gelişimi hızla devam edecek!

​AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile beraber Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesini ziyaret etti.

Sandıkçı: Canik’in gelişimi hızla devam edecek!

ASRİAD Samsun Şubesi Başkanı Furkan Okudan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, sivil toplum kuruluşlarının (STK) öneminden bahsettiği konuşmasında “Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın STK’lara nasıl önem verdiğini hepimiz biliyoruz ve görüyoruz. Yaptığı konuşmalarda sürekli halkın önemine vurgu yapan Cumhurbaşkanımız, onlarla aramızda köprünün STK’lar olduğunu sürekli ifade etmişlerdir. Bizlerde yerelde tüm STK’larımızı önemsiyoruz. Şehrimize katkıları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ASRİAD’ da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Sandıkçı, “Canik gelişimine hızla devam edecek. Allah’ın izniyle iki yıl içerisinde Canik, daha yaşanabilir bir şehir olacak. Markalaşma yolunda atacağımız adımları daha hızlı atacağız. Canik’in değerinin nasıl arttığını önümüzdeki iki yıl içerisinde göreceksiniz. Göç veren değil, göç alan bir ilçe haline getireceğiz. Nüfusun nasıl arttığına hepimiz şahitlik edeceğiz. Burada hizmet yapıldığın da ve halkla kucaklaşan bir belediye olduğunda Canik daha ferah ve yaşanabilir bir şehir olacaktır” şeklinde konuştu.

ASRİAD Samsun Şube başkanı Furkan Okudan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, ülkemiz ve şehrimiz için çok önemli bir seçime yaklaşıldığı bu dönemde tüm vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya davet etti. Milletimizin zor günlerden geçtiğini belirten Okudan, İbrahim Sandıkçı’ya çıktığı bu meşakkatli yolda başarılar diledi.

Yapılan konuşmalardan sonra toplu fotoğraf çekimi sonrası ziyaret sona erdi.

adminadmin