Fikir
Giriş Tarihi : 05-10-2020 09:37   Güncelleme : 05-10-2020 11:09

Sevsen de Sevmesen de…

“İstikbalimizi karartanları, itibarımızı kefenleyenleri ,istikbalimizi istismar testeresiyle kesenleri uzaktan uzağa seyredelim mi?" Devlet Bahçeli

Sevsen de Sevmesen de…

Sevsen de Sevmesen de Devlet beyin  mimari olduğu Cumhur ittifakı kurulduktan sonra dış politika ve milli güvenlik konularındaki değişme ve gelişmeler Türk halkı tarafından takdirle karşılanmaktadır.

Cumhur ittifakı Sn Cumhurbaşkanımıza da güç vermiş, daha cesur ve kararlı adımlar atmasına sebep olmuştur.

Cumhur ittifakı konusunda parti içi ve dışından eleştiri alan Sayın Bahçeli bu günlerde haklı çıkmanın rahatlığını ve gururunu yaşamaktadır.

Sayın Bahçeli haklı çıkmıştır;

Cumhur ittifakından önce milli güvenlik ve dış politika konusunda Bahçeli'nin ve diğer muhalefet partilerinin ciddi eleştirileri vardı.

Cumhur ittifakından sonra hükümetin izlediği milli güvenlik politikalarındaki değişikliğin mimarının Bahçeli olduğu Türk halkının dikkatinden kaçmamıştır.

Çok değil ittifaktan önce Türkiye Ermenistan maçında yaşananları hatırlıyoruz Azerbaycan bayrakları stada sokulmamıştır.

Ş anda Türkiye bütün gücüyle kardeş Azerbaycan’ı n yanında yer almaktır.

Terör konusunda Bahçeli ve cumhur ittifakı farkı açıkça ortadadır.

Cumhur ittifakından önce hükümetin açılım politikaları ile yaşananları tekrar hatırlatmama gerek yok.

Cumhur ittifakından sonrasına baktığımızda acılımdan vazgeçilmiş dün törenle karşıladıklarımızı bütün terörist ilan etmiş, teröristlere ve terör sevicilere dünyayı dar etmekteyiz.

Tabi ki gerek mavi vatan konusundaki atılım ve cesaretimiz gerekse terör konusunda gösterilen kararın mimarlarından birisi de Sayın Cumhurbaşkanı’dır.

Bu iki konudaki gelişmeler ülkemizi güçlendirmiş düşmana korku dosta güven vermiştir.

Yani ‘mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır’

Sözün özü Sayın Bahçeli istikbalimizi karartanları, itibarimizi kefenleyenleri istikbalimizi istismar testeresiyle nedenleri uzaktan uzağa seyretmemiş müdahale etmiş gereğini yapmıştır.

Bu gelişmeleri yüce Türk milleti takdirle karşılamakta 2023 seçimlerinde gereğini yapacağına olan inancım tamdır.

Recep YAZGANRecep YAZGAN