Güncel
Giriş Tarihi : 07-09-2015 13:30   Güncelleme : 07-09-2015 13:30

Sinop'ta İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurul Toplantısı yapıldı

SİNOP (AA) - Vali Yasemin Özata Çetinkaya başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurul Toplantısı Valilik salonunda gerçekleştirildi

Sinop'ta İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurul Toplantısı yapıldı

SİNOP (AA) - Vali Yasemin Özata Çetinkaya başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurul Toplantısı Valilik salonunda gerçekleştirildi.  

Toplantıya Vali Çetinkaya'nın yanı sıra İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Şefaattin Serten, Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, bölge müdürlüklerinin temsilcileri ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü Ümit Ünal, koordinasyon kurulunun görev ve yetkileri, kamu kurum ve kuruluşlarının hazırlaması gerekenler, yerel düzey hizmet planlarının son durumu, ana ve destek çözüm ortakları olan kamu kurumlarının görev ve sorumlulukları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

 Vali Çetinkaya toplantı sonunda yaptığı konuşmada büyük bölümü tamamlanmış olan eylem planının bir an önce bitirilebilmesi için planda eksiklikleri bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlamalarını istedi.

adminadmin