Güncel
Giriş Tarihi : 05-10-2021 17:00   Güncelleme : 19-10-2021 17:00

Sofralarda Hisar Şöleni

Mutfak araç gereçleri olarak bilinen kaşık çatal takımları, tencereler, sofra malzeme ve aksesuarları alırken dikkat edilecek noktalardan biri ürünün kalitesidir.

Sofralarda Hisar Şöleni

Bu alanda yıllara meydan okuyan, kalitesi ile ömürlük olan hisar markası 1968 yılından bu yana halen aynı itina ile üretim yapıyor. Üretimde kullandığı cam, çelik, plastik, titan ve granit malzemelerini sanata dönüştüren hisar bu alanda ilk olup ürünlerin tamamı insan sağlığını olumsuz yönde etkilemez. Uluslararası kalite sertifikasına sahip firma Turguality sertifikasına ilk sahip olan markadır.

Pişirici Araç ve Gereçler

www.hisar.com.tr ürünleri son teknoloji ve zamanın trendlerine uygun üretilir. Yurt içi ve yurt dışına ihraç edilen hisar markası pişiriciler aile ve işletmelere göre hazırlanır. Tencere, tava, çaydanlık, cezve ve düdüklü tencere markası olarak hisar tercih edildiğinde yemekler daha bir lezzetli olur. Set yada tek tek alım imkanı sunan markanın sitesinden online alışveriş 7/24 yapılır.

Çatal - Bıçak- Kaşık Setleri

Sofralarda sürekli görmeye alışkın olduğumuz hisar markasının çatal, bıçak ve kaşık setleri de pişirme grubunda yer alan ürünler gibi özenle hazırlanır. Sade ve şıklığın buluştuğu setler en az 18 parça olarak satılmakta en fazla 89 parçadan oluşmaktadır. Ev ve gıda sektöründe yer alan işletmelerin ihtiyacına göre sınıflandırılan hisar çatal bıçak ve kaşık setleri hakkındaki detaylar markanın site adresinde yer alıyor.

Sofra Gurubu

Markanın ürettiği ve genelde aksesuar olarak ta tanımlanacak bu sınıftaki ürünleri çay tabakları, tepsiler, servis tenceresi, maşa, tuzluk, şekerlik ve peçetelikler hisarın diğer ürünleri ile aynı kalitede üretilir. Paslanmaz ve yanmaz özelliğe sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkanma özelliği de bulunan ürünlerin tamamı garanti kapsamında satılır. Özel gün ve davetlerde sofralar hisarla döşenir, yemekler hisarla pişer ve sunum ve servisler hisarla tadlanarak şölene dönüşür.

Çeyiz Setleri

Pişirme , servis, sunum ürünlerinin tamamını kapsayacak şekilde hazırlanan Hisar çeyiz tencere seti ömürlüktür. Hisar markası tercih edildiği takdirde çeyizin en göz alıcı ürünü bu set olur. Hediye edilebilecek şıklık ve kalitede olan hisar ürünleri ile gönülleri fethedin.

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN