Genel
Giriş Tarihi : 18-10-2018 12:24   Güncelleme : 18-10-2018 12:24

Sürgünde hükümet kuracaklar!

​Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ), sözde ‘sürgünde hükümet’ ilanına hazırlandığı yönünde şok bir iddia ortaya atıldı.

Sürgünde hükümet kuracaklar!

Önemli elemanlarını bir süredir yurtdışına çekme çalışmasında sona yaklaşan Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ), sözde ‘sürgünde hükümet’ ilanına hazırlandığı yönünde şok bir iddia ortaya atıldı.

YARGIDAKİ ‘HATA’LARDAN ÖZGÜVEN KAZANIYORLAR!.

Türkiye’de hukuki süreçlerle hak ettiği cezalara çarptırılamayan örgütün, halen devletten temizlenemeyen kadroları vasıtasıyla da özgüven kazanmakta olduğu uyarısında bulunan Gazeteci Yazar Galip İlhaner, FETÖ’nün dış desteklerini de kaybetmemenin verdiği özgüvenle çok kısa zaman içerisinde ‘sürgünde’ bir sözde ‘hükümet’ ilan edebileceğini kaydetti.

ÇAKAL GİBİ PUSUDA BEKLİYORLAR..

Türkiye’nin özellikle ekonomik saldırılarla uğraştığı bir süreçte, pusuda bekleyen FETÖ’nün bu fırsatı değerlendirmek isteyeceğini belirten İlhaner, örgütün ilan etmek için ‘uygun’ zamanı beklediğini düşündüğü sözde ‘hükümet’i, hiç tanınmayan 35-45 yaş arası genç isimlerden oluşturacağını da sözlerine ekledi.

UZUN SOLUKLU BİR MÜCADELEYE HAZIRLANIYORLAR..

FETÖ’nün Türkiye’yle uzun soluklu bir mücadeleye hazırlandığını vurgulayan İlhaner, “Bu noktada, hamileri olan yabancı istihbarat birimlerinden de destek alıyorlar ve alacaklardır. Bu aşamadan sonra, daha önce PKK’ya da sürgünde parlamento kurduran FETÖ’nün patronlarının da alışkanlıkları doğrultusunda böyle bir ‘hükümet’ ilanı beklenmemeli ve acilen devletimiz tarafından gerekli ön tedbirler alınmalıdır” diye konuştu.

DipDalga.com

adminadmin