Güncel
Giriş Tarihi : 24-12-2020 07:25   Güncelleme : 24-12-2020 08:06

Terme Belediyesi’nde de Rüşvet Almış!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K. çıkarıldığı mahkeme tarafından rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklandı.

Terme Belediyesi’nde de Rüşvet Almış!

Bahattin K.’nın Terme’ye bağlı kapatılan Evci Belediyesi’nin ardından İlkadım Belediyesi’nde göreve başladığı buradan da Terme Belediyesi’ne geçtiği öğrenildi.

Bahattin K.’nın İlk görev yeri olan kapatılan Evci Belediyesi’nde bir süre görev yaptığı daha sonra Samsun İlkadım Belediyesi’ne geçerek Müdürlük kadrosunu İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın ilk döneminde aldığı öğrenildi.

ÖNCEKİ BAŞKAN ŞENOL KUL İHBAR ETTİ

Bahattin K.’nın İlkadım Belediyesi’nde yasal şartları taşımadan müdür yapıldığı iddiaları da gündeme gelirken İlkadım Belediyesi’nden sonra geçtiği Terme Belediyesi’nde de rüşvet aldığına yönelik iddialar da konuşulmaya başlandı

Terme Belediyesi’nin önceki başkanı Şenol Kul, Bahattin K.’yı başkan yardımcısı yaptı. İddialara göre, Önceki Başkan Kul, Terme Belediyesi’nin şimdiki Başkanı Ali Kılıç’a Bahattin K.’nın işçilerden para alarak belediyenin kasasına yatırmadığını ve kendisinde yaklaşık 150 Bin TL para olduğunu ihbar ederek bu parayı kendisinden almasını söyledi.

Başkan Bahattin K. İle görüşerek iddiaları sordu ve doğruladı. Başkan Bahattin K.’dan 150 bin liranın bir kısmını nakit bir kısmını da senet olarak alarak Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne geçişine olur verdi.

BAŞKAN KILIÇ SORUŞTURMA BAŞLATTI MI!

Bahattin K. bu senedi Terme Belediye Başkanı’na tedricen ve elden ödediği de iddia edilirken Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Bahattin K. hakkındaki yolsuzluk iddiaları hususunda idari soruşturma başlatıp başlatmadığı ve konuyu adli mercilere taşıyıp taşımadığı merak konusu oldu.

Diğer yandan Bahattin K. Termespor Kulübü As Başkanlığı yaptığı sırada da Terme Belediyesi’nden gayri resmi yollarla kulübe para aktardığı da gelen bilgiler arasında.

Recep YAZGANRecep YAZGAN