Türkiye
Giriş Tarihi : 09-07-2021 11:10   Güncelleme : 09-07-2021 11:10

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül "Ezber Bozacağız!"

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Pendik İlçe Kongresi ardından basın açıklamasında bulundu. Sarıgül'ün açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül

KURULTAYIMIZLA, TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAYACAK TEŞKİLATLANMA MODELİ HAZIRLIYORUZ

TDP için; hudut ve bayrak birliği, demokrasi, özgürlükler, her şeyden önde gelir. TDP için esas olan bayrağımızdır, toprağımızdır, demokrasimizin sonsuza dek yaşamasıdır. Kurultayda yönetim modeli, yapılanma modeli, Türkiye’yi kucaklayacak, siyasal, sosyal, ekonomik bütün konulara değinecek yeni bir teşkilatlanma modeli hazırlıyoruz. Kurultaydan sonra birebir siyaset dönemi başlıyor, birebir modelin ne olduğunu kurultayda anlatacağım. Kurultaydan sonra partimizde gün batmayacak modeli başlıyor, gün batmayacak modelin ne olduğunu kurultayda anlatacağım.

 

EZBERLERİ BOZACAK MODELLERİMİZ GELİYOR

Kurultayımızda, değişim gençliği, değişim kadınlarının yapılanması, teşkilat modeli, Türkiye’de hiçbir partide olmayan dünyada yeni bir model olarak hayata geçecek bu konular üzerinde geniş çalışmalar yapılıyor. Kurultayımızla birlikte ülkemizde, tam demokrasi, tam değişim, ezberleri bozacak modellerimiz geliyor.

 

TÜRKİYE’DE ŞU ANDA, DİĞER PARTİLERİN TAMAMI AYNI

Türkiye’de şu anda, diğer partilerin tamamı aynı. Ülkemizde tek demokratik partinin TDP olduğunu göstereceğiz ve bizim modellerimizi demokratik dünyadaki bütün siyasi partiler örnek alacaklar. Ekonomide, 5T modelimiz fark yaratacak.

 

Türkiye’deki kutuplaşmayı önceleyecek ulusal uzlaşmayı sağlayacak tek parti TDP. Türkiye’de siyasetin dilini, yapılış şeklini değiştirecek tek parti TDP.

 

KURULTAYIMIZ, TÜRKİYE’NİN BAYRAMI OLACAK

Kurultaylar, bir siyasi partinin düğünüdür, bayramıdır. TDP kurultayı Türkiye’nin bayramı ve Türkiye’de değişim rüzgarlarının başladığı gün olacak.

Recep YAZGANRecep YAZGAN