Güncel
Giriş Tarihi : 17-06-2015 14:00   Güncelleme : 17-06-2015 14:00

Zonguldak'ta ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

ZONGULDAK (AA) – Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere verilecek alışveriş çeklerinin esnaf tarafından faturalandırılacağını,  ödemelerin ise vakıf tarafından gerçekleştirileceğini bildirdi

Zonguldak'ta ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

ZONGULDAK (AA) – Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere verilecek alışveriş çeklerinin esnaf tarafından faturalandırılacağını,  ödemelerin ise vakıf tarafından gerçekleştirileceğini bildirdi.

Gelgeç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan ayı için ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere SYDV tarafından alışveriş çeki verileceğini söyledi. 

Alışveriş çeklerinin ilçedeki esnafta geçerli olacağı anlatan Gelgeç, "SYDV mütevelli heyetince ramazan ayı dolayısıyla fakir ve muhtaç vatandaşlarımıza alışveriş çeki verilmek suretiyle gıda, giyim ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamaları kararlaştırıldı. Ayrıca alışveriş çekleriyle yapılan yardımların faturalandırmak suretiyle vakıf tarafından ödenmesi karar verildi. Tüm esnaflarımıza önemle duyurulur" diye konuştu.

adminadmin