Genel
Giriş Tarihi : 02-06-2018 09:48   Güncelleme : 02-06-2018 09:48

15 Temmuz Destanı Farklı Coğrafyalara Can Suyu Olacak

Hayata geçireceği projelerle 15 Temmuz Destanı’nı farklı coğrafyalarda anlatmayı amaçlayan Beşir Derneği ‘’15 Temmuz Şehitlerimiz Adına 250 Su Kuyusu” kampanyasını başlattı. Dernek şehitlerin her biri adına Çad, Nijerya ve Kamerun gibi mazlum coğrafyalarda su kuyuları açacak

15 Temmuz Destanı Farklı Coğrafyalara Can Suyu Olacak

Ülkemizin birlik, beraberlik ve bağımsızlığı adına büyük önem taşıyan 15 Temmuz Destanı’nı dünyanın farklı yerlerinde anlatmak isteyen Beşir Derneği, yeni bir kampanya başlattı. Dernek, çalışmalarını sürdürdüğü “15 Temmuz Şehitlerimiz Adına 250 Su Kuyusu” kampanyasıyla Çad, Kamerun, Somali, Sudan, Nijerya, Tanzanya ve Afganistan gibi kurak bölgelerde 15 Temmuz şehitlerinin her biri adına su kuyusu açacak. Su sıkıntısı çeken bölgelerdeki insanların su ihtiyaçlarını karşılayacağı bu projeyle dernek, hem şehitlerin adını tüm dünyada yaşatacak hem de mazlum coğrafyalara can suyu olacak.

15 Temmuz kapsamında yürüttükleri çalışmalar ve şehitler için başlattıkları su kuyusu kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Beşir Derneği Genel Müdürü Fatih Sarıyar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, halkımızı sokağa davet ettiği saatlerde dernek temsilcilerimizle ile beraber meydanlardaydık. Ardından devam eden milli irade nöbetlerinde nöbet tutan vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk ve şehit ailelerinin yakınları için aylık nakdi yardım kampanyası başlattık.” dedi. Sözlerine “Şimdi de 15 Temmuz Şehitlerimiz Adına 250 Su Kuyusu’ kampanyasını başlattık. Çad, Kamerun, Somali, Sudan, Nijerya, Tanzanya ve Afganistan gibi coğrafyalarda açacağımız su kuyularıyla hem mazlumların derdine derman olacağız hem de şehitlerimizin adını yaşatacağız” şeklinde devam eden Fatih Sarıyar, hayata geçirdikleri bu kampanyayla 15 Temmuz ruhunu başka diyarlarda da diri tutacaklarını ifade etti.

adminadmin