Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-04-2018 14:58   Güncelleme : 30-04-2018 14:58

15 Temmuz Gazisi Hakan Karaduman; TBMM’yi korumak için üç kurşun yedim!

FETÖ’nün 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde Ankara Genel Kurmay Başkanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin önünde vurulan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Hakan Karaduman korumak için üç kurşun yediği Meclis’te milletvekili olmak için kolları sıvadı.

15 Temmuz Gazisi Hakan Karaduman; TBMM’yi korumak için üç kurşun yedim!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Hakan Karaduman, “FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanımızın ‘Meydanlara İnin’ talimatı doğrultusunda Ankara’da TBMM’nin ve Genel Kurmay Başkanlığı’nın önünde darbecilere karşı mücadele etmeye başladım.

Ben Genel Kurmay Başkanlığı’na girerek darbecileri derdest etmeye çalışırken o sırada Meclis havadan bombalanıyordu.

Genel Kurmayın önünde konuşlanan tankın üzerindeki asker beni elindeki makineli tüfekle taramaya başladı.

Bacağıma üç kurşun isabet etti. Kemerimi çıkarıp dizime bağlayarak ilk müdahaleyi yaptım ve vatandaşların yardımıyla kendi arabamla hastaneye kaldırıldım.

Memleketi FETÖ’nün elinden kurtarabilmek için bu sefer daha aktif bir göreve talip oldum. Samsunlu hemşerilerimin de destekleriyle İnşallah bu seferde mücadelemizi Mecliste süründüreceğiz” diye konuştu.

HER TÜRLÜK ŞER ODAKLARIYLA MÜCADELE İÇİN

Her türlü şer odakları ve karanlık güçler karşısında her zaman dimdik durduğu gibi Mecliste de dik bir duruş sergileyebilmek için milletvekilliğine talip olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Hakan Karaduman, “Bu vazifede önceliğim hiçbir menfaat gözetmeksizin Milletim İçin, Bayrağım İçin, Vatanım İçin, Devletim İçin Ölmekse Ölmek, Mücadeleyse Mücadele, Hizmetse Hizmet mantığıyla bu yola çıktığımın altını çizmek isterim” diye sözlerini tamamladı.

 

adminadmin