Güncel
Giriş Tarihi : 01-12-2021 10:43   Güncelleme : 01-12-2021 10:43

19 Mayıs İlçesi Ptt Müdür Vekili Sürgüne Gönderildi!

Samsun 19 Mayıs İlçe PTT Müdür Vekili M.K., müfettiş incelemelerinin ardından Tekkeköy PTT İlçe müdürlüğü emrine verildi.

19 Mayıs İlçesi Ptt Müdür Vekili Sürgüne Gönderildi!

Yapılan müfettiş incelemeleri sonucunda 19 Mayıs PTT Müdürlüğünde tespit edilen usulsüz ve uygunsuz olaylar sebebiyle 19 Mayıs PTT Baş Müdür vekili ile bir güvenlik elemanı hakkında soruşturma başlatıldı.

İHBARLA ORTAYA ÇIKAN USULSÜZLÜKLER

19 Mayıs ilçe PTT Müdürlüğünde yaşanan uygunsuz ve usulsüz olayların PTT Baş Müdürlüğüne ihbar edilmesi sonucu başlatılan müfettiş incelemesi tamamlandı.

19 Mayıs İlçe PTT Şube Müdürlüğüne vekâleten atanan M.K., kurumu kara geçirme düşüncesiyle personel sayısını kendisiyle birlikte 5’e düşürdü.

2’si dağıtımda ve diğer ikisi de kurumda görevlendirilen personelin 2’si hastalık izni alında işler yürütülemez hale geldi.

Samsun PTT Baş Müdürü Nuri karaca olayın geç farkına vardı. Dağıtılan personeli geri çağırmak istedi ancak giden personel de geri gelmek istemedi.

 Şubede bir usulsüz ve uygunsuz olaylar patlak verince işler çığırından çıktı.

Olaylar şube dışına sıçrayınca dedikodular PTT Başmüdürünün kulağına kadar gitti.

Başmüdür 19 Mayıs PTT Şubesine gizli kamera takarak olayları çözme çabası da sonuç vermedi.

Son çare olarak şubedeki olayları incelemek ve soruşturmak üzere müfettiş görevlendirildi.

Müfettişler 19 Mayıs PTT Şube Müdür vekilinin, asıl müdürü PTT Baş Müdürü Nuri Karaca’ya şikayet ederek sürgüne gönderilmesini sağladığını ortaya çıkardılar.

Nuri Karaca’nın haksız olarak sürgüne gönderdiği müdürden sonra işler çığırından çıktı ve 19 Mayıs İlçe PTT Müdürlüğü her akşam şarkıların türkülerin eşliğinde yenilen içilen bir mekan haline geldi.

Daha önce vezneci olarak görev yapan M.K. vekaleten baktığı 19 Mayıs PTT İlçe Müdürlüğünden alınarak Tekkeköy ilçe PTT müdürlüğü emrine verildi.

İnceleme sonucunda güvenlik personeli de merkez müdürlüğe çekildi.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN