Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 25-02-2021 06:49   Güncelleme : 25-02-2021 06:49

1.Ligin Zirvesine Karadeniz Damgası!

1.Ligin Zirvesine Karadeniz Damgası!

Samsunspor-İstanbulspor deplasmanında 1-0’lık galibiyetle 3 puan aldı ama bu galibiyet 3 puandan çok daha fazlasıydı. Şöyle ki İstanbulspor As Başkanının, Kulübümüz ve Başkanımız ile ilgili daha önce yapmış olduğu açıklamalara Başkanımız da cevap vermişti bizler de taraftar olarak cevap vermiştik ama esas olan sahada verilecek cevaptı ve onu da rakibimizi mağlup ederek verdik çok şükür.

Bu galibiyetin Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım için de çok önemli olduğunu biliyoruz ve kendisi de zaten bu galibiyetten dolayı mutluluğunu ifade etti.

Bu galibiyet geçen sezon Manisa deplasmanında aldığımız galibiyet gibi çok önemli bir galibiyet. Rakiplerimize adeta biz direk çıkıyoruz siz Play-off’a hazırlanın dediğimiz bir maç oldu.

Takım kaliteli olunca, takım iyi hazırlanıp iyi konsantre olunca rakibinizi deplasmanda bile yenebiliyorsunuz. Samsunspor’un, önce sezonun ilk yarısındaki oyununu düşünün sonra da ikinci yarıdaki oyununu düşünün, siyah ile beyaz kadar fark var değil mi? Evet takım kaliteli oyunculardan kurulu olunca fark ortaya çıkıyor.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN