Türkiye
Giriş Tarihi : 06-10-2014 10:30   Güncelleme : 06-10-2014 10:30

ACEMİ KASAPLAR KENDİNİ YARALADI

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kurbanlık hayvanlarını ve kendileri kesmeye çalışan çok sayıda vatandaş, çeşitli yerlerinden yaralandı

ACEMİ KASAPLAR KENDİNİ YARALADI
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kurbanlık hayvanlarını ve kendileri kesmeye çalışan çok sayıda vatandaş, çeşitli yerlerinden yaralandı.
Kurban Bayramı’nın gelmesiyle acemi kasaplar yine kendilerini yaraladı. Tosya Devlet Hastanesi Acil servisi, kurbanlıklarını keserken kendini yaralayan vatandaşlarla dolup taştı. Kimi vatandaşlar elini keserken, kimi de kolunu kesti. Acemi yaralı kasaplara acil serviste nöbetçi olan sağlık çalışanları müdahale etti.
BIÇAK KOLUNA SAPLANDI
Bayramın 1. günü yaşanan yaralanma olayını diğer acemi kasaplardan ayıran ilginç özelliği ise bıçağın kolun pazu kısmına saplanması oldu. 67 yaşındaki İsmail Alaca kurban kesimi sonrası balta ile et parçalarken ceketin iç cebinde unuttuğu bıçak koluna saplanarak ucu diğer taraftan çıktı. Yaralanan İsmail Alaca yakınlarının yardımıyla Tosya Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Yaralı, burada yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla Kastamonu Münif İslamoğlu Hastanesi’ne sevk edildi.
adminadmin