Güncel
Giriş Tarihi : 24-10-2015 23:11   Güncelleme : 24-10-2015 23:11

Adana Demirspor - Adanaspor Maçının Ardından

Adana derbisinde gülen taraf Adana Demirspor oldu

Adana Demirspor - Adanaspor Maçının Ardından
Adana derbisinde gülen taraf Adana Demirspor oldu. Her iki takım teknik direktörleri karşılaşma sonrasında müsabakayı değerlendirdi.
PTT 1. Lig’in 9. hafta derbi mücadelesinde Adana Demirspor, sahasında Adanaspor’u 2-0 mağlup etti. Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maç sonu açıklamasında, "Adana derbisini kazanmak bizim açımızdan önemliydi. 4 haftalık yaşadığımız talihsizlikler bir dönem vardı. Hepsinde çok iyi oynamamıza rağmen, gerek bireysel gerek takım hataları yüzünden talihsiz bir dönem yaşadık. Bu da özgüven yönünden sıkıntı oldu. Bu maçta neler yapabileceğimizi futbolcularımız gösterdi. Maç boyunca rakibe 2 pozisyon dışında fırsat vermedik. Hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Futbolcularımız inanılmaz bir motivasyonla oynadılar. Kalitemiz vardı ama mücadelemiz yoktu. Bu maçta aldığımız 3 puan bize çok şey getirecek. 4 haftalık süreçte çok şeyler yazılıp çizildi. Yönetim arkamızda başkan arkamızda maalesef hocaların kaderi 3-4 maçlık periyoda bağlı. Maalesef bu yüzden Türk futbolunda istikrar olmuyor. Sözlü ve yönetimi arkamızdaydı. Buradan başkanıma kamuoyu önünde teşekkür ediyorum dik duruşu sayesinde bu galibiyeti aldık. Kalitemizi potansiyelimizi gördük. Bundan sonra çok iyi olacak. Tribüne taraftara teşekkür, 3 gün boyunca bizi motive ettiler, yalnız bırakmadılar, taraftarlarımıza hediye olsun. Onlar bize hep inandı. Bu 4 haftalık süreçte herkes bu takım başarılı olacak dedi, bu da bizi ayakta tuttu” dedi.
ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise değerlendirmesinde, "Adana derbisine yakışan bir şekilde oynandı ve o şekilde bitti. Maça baktığımızda kazanmak için hazırlandık ama sahada daha iyi hazırlanan kazanmak isteyen bir Demirspor vardı. 10 kişi kalınca ciddi sıkıntı yaşadık, bu durum takımımız için ciddi bir dezavantaj oldu. Bu maçı hak eden kazandı. Adana Demirspor’a bundan sonra başarılar diliyorum" dedi.
adminadmin