Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 27-06-2022 13:58   Güncelleme : 27-06-2022 14:08

Ahmet Poyraz ve Kültür Bilinci

Çekmeköy Belediyesi tarafından her yıl düzenli yapılan kültür gezileri malum olduğu üzere pandemiden dolayı yaklaşık 2 yıl ara verilmişti. Hayatın normale dönmesiyle birlikte, kültür ve sanat faaliyetleri de kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Ahmet Poyraz ve Kültür Bilinci

Çekmeköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Poyraz, kültür ve sanat adına çok büyük hizmetlere imza atıyor. Bir ülkenin, bir şehrin, bir ilçenin gelişmesi kültür ve sanat bilincinin gelişmesiyle bağlantılıdır. Bu işi Başkan Ahmet Poyraz’ın çok iyi yaptığının altını çizmek gerekiyor.  Çünkü Çekmeköy doğasıyla birlikte, adeta bir kültür ve sanat ilçesidir.

Safranbolu Kültür Gezisi

Çekmeköy’de yaşayan birisi olarak, Çekmeköy Belediyesi’nin kültür sanat faaliyetlerini eşim ve çocuklarımla birlikte katılmaya gayret gösteriyoruz.  İşte bu vesileyle Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu “Kültür Gezileri” kapsamında ailece Safranbolu gezisine katılma imkânı bulduk. “Yol yalnız yola çıkmadan evvel, yola çıkmayanlar için uzundur” cümlesi ışığında, “yol açık, yola çıkma zamanı” dedik ve gezideki yerimizi aldık.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN