Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-06-2017 11:17   Güncelleme : 28-06-2017 11:17

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: Müslüman Ülkeler Ayağa Kalkacak!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Hainler ne yaparlarsa yapsınlar birliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi, bozamayacaklar. Biz her zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, birlikte Türkiye olacağız. " dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: Müslüman Ülkeler Ayağa Kalkacak!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı'nın son günün de 1. Hat Dolmuş Durağı Derneği Başkanı Sadık Tezcan, Memur-Sen Samsun İl Başkanı Necdet Güneysu ve Memur-Sen'e bağlı sendika başkanları, şoför esnafı ile Liman Mahallesi sakinleriye bayramlaştı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Samsun'da bir dizi programlar, ziyaretler ve bayramlaşma merasimlerine katılan AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, şoför esnafı, sendika üyeleri ve hemşehrileri ile biraraya geldi.

Bayramlarını tebrik eden, kazasız, belasız yolculuklar dileyen Milletvekili Köktaş, onlarla sohbet etti, kendisine iletilen sorulara yanıt verdi.

SELAM GETİRDİ

Bayram vesilesiyle milletin adamı AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Sayın Binali Yıldırım'ın selamlarını da getirdiğini dile getiren Milletvekili Köktaş, programlarında yaptığı konuşmada şunları söyledi: " Bayramlar dargınların barıştığı, küskünlerin biraraya geldiği, uzaktakilerin yakınlaştığı, sohbetlerin, muhabbetlerin, yaşlıların gençlerin kaynaştığı manevi değeri çok yüksek müstesna günlerdir. Rabbimize şükürler olsun bir bayrama daha bizleri eriştirdi.

Samsunlu yiğit hemşehrilerimiz söz konusu vatan olursa hiç tereddüt etmeden hep bir adım öne çıktığını, doğrunun, vatanseverliğin yanında saf tutmayı bilmiştir. 15 Temmuz gecesi Samsun'da bunun en güzel şeklini ispatladığını hep birlikte gördük. Onbinler o gece Cumhuriyet meydanı doldurup, demakrasisine, istikbaline ve istikranına sahip çıkarak alçak FETÖ teröristlerine geçit vermedi. Bu anlamda bir kez daha 15 Temmuz da can veren ve tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Terörün hain yüzünü bu bayram da da gördük, şehitlerimiz oldu. Bunun yanı sıra operasyonlarımız esnasında kalleş teröristlerde etkisiz hale getirildi.

KİRLİ EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR

Hainler ne yaparlarsa yapsınlar birliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi, bozamayacaklar. Kim elini kana buluyor, kim masum insanlara saldırıyor, cana, mala kastediyorsa biz onların karşısında tek yumruğuz. Vatanımızı, bayrağımızı, daha da yukarı çekerek, ezanları, selaları ebediyen dinleyerek gelecek nesillere bırakacağız.

80 milyon vatan evladının kardeşliğini bozmak isteyenlere karşı mücadelemiz kesintisiz olarak devam ediyor.

Zaman zaman bu hainler, canımızı yaksa da bizleri üzse de hiçbir zaman kirli emellerine ulaşmayacaklar.

Binlerce yıllık kardeşliğimizi asla bozamayacaklar. 80 milyonun her daim bayram coşkusu ile kucaklaşmasını asla engelleyemeyecekler. Biz her zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, birlikte Türkiye olacağız.

Yapay gündemler oluşturarak, fitne ve kargaşa çıkarmak niyetiyle kimsenin bu birliğe beraberliğe halel getirmesine asla izin vermeyeceğiz.

İNŞALLAH MÜSLÜMAN ÜLKELERİ AYAĞA KALKACAK

Bizler burada huzur ve güven içinde bayramlarımızı kutlarken, bolluk bereket içinde oruçlarımızı, ibadetlerimizi yaparken, bizim kadar rahat olmayan ülkemizin dışında bir çok müslüman kardeşlerimiz var. Cenab-ı Allah onlara yardım eylesin.

Türkiye'nin güçlü olması sadece bizim istikbalimiz, istiklalimiz için değil, tüm islam coğrafyasında yardım bekleyen, top ve mermilerin altında kalan bu insanlara uzanabilmesi için çok önemli.

İnşallah ülkemizin önderliğinde müslüman ülkeleri ayağa kalkacaktır. Görüyorsunuz nerede bir kan, bir gözyaşı bir açlık varsa orada müslüman var. Müslümanların olduğu ülkelerin dışında hiç bir yerde savaş, kan, gözyaşı, açlık, yoksulluk yok. Demekki Cenab-ı Allah bizleri müthiş bir imtihana tutuyor. Bizler güçlü olmak, onlarada yardım edebilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah Cenab-ı Allah bunun mükafatını bizlere ahirette verecektir.

RUHLARI ŞAD OLSUN

Bizler rahat bir şekilde bayramlaşmalarımızı, çalışmalarımızı gerçekleştirebiliyorsak, ülkemizde ezan sesleri dinmiyor, bayrağımız inmiyorsa aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir.

Onlar bayrama, düğüne gider gibi, ülkesi ve milleti için seve seve canını vermeye, şehadet şerbeti içmeye gidiyor. Bir kez daha şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine başsalığı diliyorum. Ruhları şad olsun.

Yine bu uğurda hastanede olan bir uzvunu kaybeden gazilerimize acil şifalar diliyorum. Onlar için ne yapsak azdır. Minnet ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah nice bayramlara ailelerimizle birlikte, sağlık, mutluluk, esenlik içinde kavuşturmayı nasip eylesin." diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN