Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-09-2022 11:16   Güncelleme : 26-09-2022 11:16

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı’dan BEM BİR SEN Samsun Şubesine Ziyaret

Memur Sen ve bağlı sendikaların yeni hizmet binasını ziyaret eden Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ziyaretler kapsamında Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası - BEM-BİR-SEN Samsun Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı’dan BEM BİR SEN Samsun Şubesine Ziyaret

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen ile bir eden Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı burada Gayretli’den sendikal faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Milletvekili Kırcalı’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Sayın Milletvekilimizin ziyaretleri bizler mutlu etti. Her zaman bizlerin aynında olduğumuz Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı beye teşekkür ederim.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "Memur Sen’e bağlı BEM BİR SEN yerel idarelerde görevli memurlarımız adına önemli çalışmalara imza attığını biliyoruz. Memleketin hayrına olan her konuda Memursen ve ona bağlı sendikalar önemli roller üstleniyor. Bu sebeple takdir ve tebriklerimi iletiyorum.” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN