Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 06-05-2020 13:06   Güncelleme : 06-05-2020 13:10

Alperen Ocakları Samsun’da Kapı Kapı Ramazan Kumanyası Dağıtıyor!

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı ramazan ayı öncesinde başlattığı kumanya yardımlarını sürdürüyor.

Alperen Ocakları Samsun’da Kapı Kapı Ramazan Kumanyası Dağıtıyor!

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Ali Can Kocaman, yaptığı yazılı açıklamada, 65 yaşın üzerindeki ve 20 yaşın altındaki vatandaşa sokağa çıkma yasağı çerçevesinde, özellikle yaşlılar için ve yardıma ihtiyacı olan insanlar için yardım kampanyası düzenlediklerini ve gerek sosyal medya gerek birebir topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti.

KOCAMAN, hayırseverlerin ulaştırdıkları yardımların önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine teslim ettiklerini ifade ederek, "Gıdaların alışverişinden, paketlenmesine sonrasında ise dağıtılmasına kadar baştan sona Samsun Alperen Ocakları İl Başkanlığı yönetim kadromuz ve gönüllü arkadaşlarımızla yardımları gerçekleştiriyoruz.

 

KOLİLEME YAPARKEN ÖZEN GÖSTERİYORUZ

Örnek verecek olursak; Bebeği olan ihtiyaç sahibi ailelerimizin bebek bezine, süte, mamaya ihtiyacı da var. Veya kalabalık bir aile, diğer ailelere nazaran kişi sayısı daha fazla. İşte bunların hepsini öncesinde tespit ediyoruz ve kolileme işlemi yaparken bunlara dikkat ediyoruz." İfadelerine yer verdi.

 

Hedef 1.000 Aile

 

Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Ali Can KOCAMAN, hedeflerinin 1.000 aile olduğunu belirterek, bu süre zarfında belirlediğimiz hedef doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirdik ve hedefimize yaklaştık.

 

KOCAMAN, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 65 Yaş ve üstü ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardım etmeye devam ediyoruz. Belirlediğimiz numaralardan bizleri arayabilirler, her zaman emirlerindeyiz, ‘’ALPERENLER TÜRK MİLLETİNİN ÖZ EVLATLARIDIR.’’  ifadelerini kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN