Genel
Giriş Tarihi : 20-11-2020 10:07   Güncelleme : 20-11-2020 10:07

Ankara’da Buz Lazer Epilasyon Ayrıcalığı

Buz Lazer ülkemizde ve hatta dünyada fırtına gibi eserken Ankara’da da en çok tercih edilen yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

 Ankara’da Buz Lazer Epilasyon Ayrıcalığı

Ankara Lazer Epilasyon merkezleri arasında Buz Lazer merkezlerinin her zaman yoğun olduğu biliniyor. Lazer Epilasyon Ankara der demez hemen akla Buz Lazer geliyor.

Buz Lazer’in bu denli tercih edilmesinde güvenli bir sistem olmasının yanı sıra ağrısız ve son derece konforlu olmasının payı da kuşkusuz çok fazla. Buz Lazer, kullandığı yenilikçi ve patentli teknolojiler ile lazer epilasyonu bir üst seviyeye taşımış durumda.

Buz Lazer ile Konforlu Lazer Epilasyon

Buz Lazer ailesi Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşuyor. 80’in üzerinde ülkede yaygın olarak kullanılan Buz Lazer cihazları, yenilikçi ve patentli teknolojileri ile dikkat çekiyorlar. Bu teknolojilerden bir tanesi, Ice teknolojisi olarak bilinen gelişmiş soğutma sistemi. Lazer epilasyon esnasında cildi -3 dereceye kadar soğutan Ice Teknolojisi sayesinde cilt sürekli serin tutuluyor ve cilt yüzeyi korunuyor. Böylece hem lazer epilasyon ağrısız bir şekilde tamamlanıyor hem de cilt yanığı gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski ortadan kalkıyor.

Buz Lazer ütüleme epilasyon tekniğiyle uygulanıyor. Tedavi başlığı cildin üzerinde sürekli hareket ettiriliyor ve kıllar kademeli olarak ısıtılıyor. Buz Lazer epilasyonun ağrısız, acısız olması sağlayan bir diğer unsur da bu patentli uygulama tekniği. Tüm dünyada SHR (Super Hair Removal) olarak bilinen bu uygulama tekniğinin mucidi Buz Lazer cihazını geliştiren Alma Lasers firması. Özellikle koyu renkli cilt tiplerinde bu uygulama tekniği yanık riskini ortadan kaldırdığı için büyük avantaj sağlıyor.

Buz Lazer ile 4 Mevsim Lazer Epilasyon

Buz Lazer, tüm cilt tiplerinin (bronz ten dahil) lazer epilasyonunda Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahip. Cilt renginin açılmasını beklemeden Buz Lazer yaptırmak mümkün. Bunun için güneşlendikten sonra sadece bir hafta beklemek yeterli. Aktif güneşe çıktıktan bir hafta sonra Buz Lazer epilasyon yaptırılabiliyor. Yaz aylarında lazer epilasyonu mümkün kılan Buz Lazer, elbette önemli bir avantaj sunuyor. Buz Lazer yaptırdıktan bir hafta sonra da güneşe çıkılabiliyor (SPF 30 veya üzeri bir güneş koruyucu krem kullanmak kaydıyla).

Alexandrite, Diyot ve Nd.YAG dalga boylarının bir arada olmasının avantajıyla ince kıllarda da etkili sonuç alınabiliyor. Buz Lazer yüzdeki ayva tüylerinde yayılmaya, kalınlaşmaya neden olmadığı için yüz bölgesinde de çok tercih ediliyor.

Erkek lazer epilasyonu için de ideal bir çözüm olan Buz Lazer, özellikle sırt gibi derin yerleşimli kılların bulunduğu bölgelerde de ağrısız bir lazer epilasyon sunuyor. Dolayısıyla Buz Lazer erkekler arasında da yüksek hasta memnuniyet oranına sahip. Burun içi, kulak içi gibi zor ulaşılabilen alanlarda ve sakal şekillendirme gibi hassasiyet gerektiren uygulamalarda özel bir yüz ucu kullanılıyor. Buz Lazer cihazına özel bu yüz ucu ile son derece pratik ve güvenli bir lazer epilasyon mümkün oluyor.

Etkili ve kalıcı sonuçları, ağrısız ve konforlu uygulaması, düşük yan etki riski ile Buz Lazer epilasyona talep her geçen gün artıyor. Uluslararası güvenlik standartlarına uygun olması ve FDA onayı bulunması da hastalar açısından güvence teşkil ediyor. Günümüzde ne yazık ki birçok üründe olduğu gibi Buz Lazer cihazlarında da taklitlere rastlamak mümkün. Bu cihazlarla hem sonuç almak mümkün değil hem de güvenlik kaydı olmayan bu cihazlar sağlığı tehdit edebiliyor. Bu nedenle Ankara Buz Lazer Merkezleri arasında seçim yaparken, orijinal cihaz kullanıp kullanmadıklarını mutlaka araştırmak gerektiğinin altını çizmek isteriz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN