Genel
Giriş Tarihi : 25-02-2021 09:19   Güncelleme : 26-02-2021 08:12

Anne hediyeleri

Anneler başımızın tacı, bu hayatta yerini doldurulamaz tek insan. Problemlerimizi bizden daha çok dert edinen, 4 kişilik ailede 3 dilim pasta kaldığında pasta yemek istemeyen. Fedakarlıkları saymakla bitmeyen annelerimiz, hayatta sahip olduğumuz en değerli en kutsal varlıktır.

Anne hediyeleri

Sadece insanlarda değil, hayvanlarda bile görürüz bu şefkat ve fedakarlığı. Anneler yavrularını korumak, büyütmek için herşeyi yaparlar. Böylesine sonsuz bir sevgiyi kalplerine sığdırır işte anneler. Bizler başarılı olalım diye kariyerlerinden vazgeçip bizi en iyi şekilde büyütmek için uğraşır, bizler sağlıklı olalım diye kendi sağlıklarından vazgeçip gece gündüz yorulmadan didinirler. Böyle derin bir anne sevgisi karşısında bizim yapabileceğimiz şeyler ise onlara layık iyi bir birey olmaktır. Bir de bazı özel günlerde annelerimizi elimizden geldiğince şaşırtıp sevindirmek için uğraşmak. Anne hediyeleri dendiğinde akla ilk gelen ev eşyaları almak yerine, neden onu biraz şımartacak, eğlendirecek ve şaşırtacak bodo sürprizleri sunmuyorsunuz? Bodo da anneniz için özel oluşturulan, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’SPA ve Masajlar’’, ‘’Tatil’’ ve ‘’Aktivite’’ gibi kategorilerin içerdiği muhteşem deneyimleri inceleyerek ona en çok hitap eden deneyimleri belirleyerek sunabilir, kendi hediyesini seçme fırsatı verebilirsiniz.

 

Annelere sürpriz hediyeler

Bodo.com, yaşamınızda yer alan sevdiğiniz ve hediye vermek istediğiniz herkes için olduğu gibi, dünyamızın melekleri anneler için de birbirinden yaratıcı sürpriz deneyimler ile karşınızda! Gerçek anlamda canımızla kanımızla bağlı olduğumuz annelere, her yıl verdiğiniz sıradan hediyelikler yerine, kendilerini çok çok özel hissetmesini sağlayacak deneyim hediyeleri sunun. Yıllarının çoğunu bizi yetiştirmek için harcarken kaçırdığı eğlence ve fırsatları, çocukları olarak onlara geri verin. Uçmak bir çok insan için büyük bir zevk, ancak sizin için kaldırılan özel bir uçakta küçük bir istanbul gezisi yapmak, işte buna eğlence denir! ‘’İstanbul Üzerinde Küçük Uçak Turu’’. Ona İstanbul’un en güzel hamamlarından birinde mükemmel bir keyif sunun, ‘’Mix Masajı’’.Bodo ‘dan anneniz için alacağınız hediyeyi özel tasarım bodo hediye kutuları ile sunarak, sürprizi ikiye katlayabilirsiniz. Hediye kutusunu verdiğinizde ayrı, deneyimi yaşarken ayrı sevinç! Bodo da eğlence ve fırsatlar asla tükenmez. https://bodo.com/tr/

 

Annelere sürpriz hediye fikirleri

Annenize sürpriz yapmak için özel günlerin gelmesini beklemenize gerek yok, ihtiyaç duyduğunu düşündüğünüz veya onu sevindirmek istediğiniz herhangi bir günde yapacağınız sürprizlerle, yüzündeki gülümsemeye büyük bir sevinç yerleştirebilirsiniz. Anne ve babanızın yıldönümünde onlara ortak bir hediye, ‘’İki Kişi için Hafta Sonu SPA Tatili’’. Anneniz sabah uyandığında başucunda  gününü mükemmelleştirecek bir hediye bulsun, ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’. Sizi sevgi dolu kucağında büyüten annenizi, doğanın kucağında muhteşem bir geziyle buluşturun, ‘’İki Kişilik At Gezisi’’. Deneyimi yaşamasını planladığınız günü belirlerken, annenizin yer ve zaman açısından uygunluğunu kontrol etmeyi de aklınızdan çıkarmayınız. Ancak istediğiniz gün olmaz sa da bodo için problem değil, hediyeyi aldığınız günden itibaren 9 aylık süreyle kullanımı mevcuttur.

adw

Recep YAZGANRecep YAZGAN