Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-08-2017 12:02   Güncelleme : 18-08-2017 12:02

Atakum Sahili Sakinlerinden Bar İsyanı!

Atakum sahil yolu boyunca açılan barlara Atakum sahilinde oturan vatandaşlardan tepki geliyor.

Atakum Sahili Sakinlerinden Bar İsyanı!

ADALET GÜÇSÜZLERE İŞLİYOR

Samsun Atakum’da açık alanda içkili işletme ruhsatı ve kapalı alanda canlı müzik ruhsatı verilmesi bölgede oturan vatandaşları canından bezdiriyor.

Saat 00.2.00’ye kadar süren canlı müzik kapalı alanda binaların tamamına yayılarak oturanları uyutmuyor.

Ayla Palaoğlu mahkemeye yaptığı şikâyeti sonucu almış olduğu yürütmeyi durdurma kararının 155 Büyükşehir zabıtaları tarafından uygulanmamasını eleştirerek, “Her yerlere tüm sakinler yazdık, telore edenler versinler bahçelerini açsınlar kapılarını. Hangi ideoloji, ahlak, ilim, irfan sahibi kabul eder, yıllarca kaçak yapılaşmayı fark etmemişler.” Diye der yandı.

Palaoğlu şikayetine şöyle devam ediyor;

Ortak alanlarımız açık bar oldu Atakum ve Büyükşehir belediyelerine şikayet ettik yargı dediler verdik.

Yargıtay yık dedi 2011 de yıkılmadı. 2015 de diğer bahçemizde 25 yıl önce diktiğim bitkiler söküldü yine bar, şikâyet belediyeler yargı kazandık ne yaptınız yüzlerce insan ellerinde kadehler fasıllar, müziksiz olmaz iki bld, çevre müdürlüğü açık alanlara kapalı yalıtımlı diye canlı müzik ruhsatı verdi emniyet amiri iptal edin dedi siz mi şikayet eden canlı müzik 11.00 olan saati 1.30 oldu.

O kadar şikayet ettik neden denetlemediniz. ortak alanımız işgal ediliyor ağaçlar sökülüyor dedik neden yüzlerce masa atıldı saat 02 ye geliyor hala cam kapı açamadık bulvar büyükşehiri ilgilendiriyor tamam onlar ilgilenmiyor sizi ilgilendiren yerlere, kesilen ağaçları toplayıp giderken zabıta bunları kim kesti neden demedi o ağaçlara çok emek vermiştim rüzgarda yıkılacaklar diye sopalar çaktım defalarca su taşıdım suladım göllenen olurda sevap alırım diye bizi çok incittiniz

adminadmin