Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-07-2018 12:11   Güncelleme : 30-07-2018 12:23

Atakum Sahilindeki meyhaneler kamusal alanı umursamıyorlar

​Atakum sahil yolu boyunca açılan barlar ve meyhaneler Atakum sahilinde oturan vatandaşların huzurunu bozma hususunda level atladı.

Atakum Sahilindeki meyhaneler kamusal alanı umursamıyorlar

Samsun Atakum ilçe sahili boyunca açık alanda içkili işletme ruhsatı ve kapalı alanda canlı müzik ruhsatı alan mekânlar bölgede oturan vatandaşları canından bezdirmeye devam ederken şimdi de içki masalarını sahilde kamunun malı ve herkese açık olan deniz kenarına kurmaya başladılar.

Gece yarılarına kadar müzik gürültüsünden çevrelerinde hane sakinlerini uyutmayan ve haklarında defalarca şikayet yapılan bar ve meyhaneler, fütursuzluklarını daha ileri taa sahile kadar götürdüler.

Atakum Sahilindeki bar ve meyhane işletmecileri şimdi de deniz kenarına masa kurarak, sahili içki masalarıyla işgal etmeye başladı.

Bar ve meyhanelerin denz kenarına kadar bütün sahili işgal etmesine tepki gösteren mütedeyyin Atakum Sahili sakinleri, “Atakum Sahili boyunca dini inançlarını yerine getirmek isteyenlerin ibadetlerini yapabilecekleri bir tane bile bir mescid yok…

Atakum Sahili’nde 25 kilometre boyunca, Plaj var, bikini değiştirmek için kabin var, otel var, aslan var, Amazon kadın var, içkili dünya kadar lokanta var, disko, bar var, yelken kulüp var, tenis kulüp var, bowling tesisi var, spor alanları var, teleferik var, iskele var, yat var, kayık var, lüks tesisler var ama bir tane mescid yok.

Şimdi de insanların yürüyüş yapacakları, ayaklarını suya sokacakları yerlere içkili masaları kuruluyor. Bu gidişata dur diyecek bir yetkili yok mu” diye soruyor.

 

adminadmin