Güncel
Giriş Tarihi : 01-09-2015 19:30   Güncelleme : 01-09-2015 19:30

"Bal İle Betty" filminin çekimleri sona erdi

SAMSUN (AA) – Samsun’un Bafra ilçesinde çekimleri yapılan "Bal ile Betty" isimli sokak köpeklerinin sinema filminin çekimleri sona erdi

SAMSUN (AA) – Samsun’un Bafra ilçesinde çekimleri yapılan "Bal ile Betty" isimli sokak köpeklerinin sinema filminin çekimleri sona erdi.

Yaklaşık bir ayda çekilen filmde, Bafra ilçesinden seçilmiş ve sinemada rol almak üzere eğitimi tamamlanmış 39 çocuk rol aldı.

Çekimlerin bitmesi ile filmde rol alan çocuklara katılım ve teşekkür belgesi töreni yapıldı. Bafra Öğretmenevi'nde yapılan törene Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, filmin yönetmeni Fedai Çakır ile oyuncular katıldı.

Yönetmen Çakır, Bafra'da çok iyi ve sıcakkanlılıkla karşılandığını dile getirerek, "Bafra ilçesinin bizler için artık ayrı bir yeri oldu. Bizleri burada çok sıcakkanlılık ile karşıladılar" dedi.

Hepsi Bafra’dan olmak üzere 39 çocuğa rol eğitimi verdiklerini ve sokak köpekleri Bal ile Betty’nin hayatlarını anlatan sinema filminde oynattıklarını anlatan Çakır. "Çekimlerimiz bitti, rol alan tüm çocuklarımıza katılım ve teşekkür belgesi ile hediyelerini vereceğiz. Bizlere destek olan Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve tüm Bafralılara teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaymakam Arslan ile Belediye Başkanı Şahin, Bafra’nın tanıtımına yaptığı katkıdan dolayı Çakır’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Arslan, Şahin ve Çakır, filmde rol alan çocuklara belgelerini verdi.

adminadmin