Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-03-2023 14:45   Güncelleme : 21-03-2023 15:17

Başarana Kadar Durmak, Dinlenmek Yok!

​AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Tülin Tiftik AK Parti Samsun İlçe teşkilat ziyaretlerine AK Parti Kavak İlçe Başkanlığı ile AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı ile devam ediyor.

Başarana Kadar Durmak, Dinlenmek Yok!

 

Kavak ilçe ziyaretinde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı da ziyaret eden Tiftik Başkan Sarıcaoğlu ile bir süre sohbet etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Tülin Tiftik teşkilat ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, AK Parti hükümetinin bütün kademeleriyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefi olarak Türkiye ekonomisini dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokmak için çaba sarf ettiğini belirterek, açılışı yapılan Bandırma Bor Karbür Üretim Tesisi’nde üretilecek Bor karbürünün, sıcaklık ve mekanik dayanıklılığı itibarıyla birçok farklı endüstriyel uygulamalarda aranan ve tercih edilen bir ürün olduğunu vurguladı.

Uçaklardan taktik araçlara, personel yeleklerinden korunaklı levhalara kadar pek çok yerde bu ürünü görmenin mümkün olduğunu dile getiren Tiftik, “20 yılda eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden tarıma, spordan sosyal güvenliğe kadar her alanda ülkemize kazandırdığımız güçlü altyapı, Türkiye’yi dünya ekonomisinin ilk 10 ülke arasına girmesinde avantaj oluşturuyor.

TEK TEK HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Biz AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yeni Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına çıkarma hedefimize sıkı sıkıya bağlıyız” diye konuştu.

Tiftik şöyle devam etti;

Başkaları ne yaparsa yapsın. Hangi siyasi hesaplar peşinde koşarsa koşsun, biz Hakk'ın rızası için, halkın rızası için halkımıza aşkla hizmet etmeyi sürdüreceğiz. İnançla, sabırla, dirayetle çalışarak milletimize ne söz verdiysek Allah'ın izniyle hepsini Cumhur İttifakı olarak tek tek hayata geçireceğiz. Türkiye Yüzyılı Vizyonumuzla aramıza hiç kimsenin, hiçbir engelin, hiçbir siyaset mühendisliği projesinin girmesine müsaade etmeyeceğiz.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN