Genel
Giriş Tarihi : 28-10-2020 09:08   Güncelleme : 28-10-2020 09:08

Bayan Mont Modelleri

Soğuk kış günlerinin çoğunu evlerimizde ya da ofisimizde geçirsek de, sokaktan uzak kalmak mümkün değil. Dışarı çıktığımız da tek ihtiyacımız olan bizi koruyup ısıtacak bir mont.

Bayan Mont Modelleri

Sıcacık tutan tüylü bayan mont modelleriyle ya da bizi yağmurdan koruyacak kapüşonlarla kendimizi evimizin sıcağında hissetmemiz mümkün. Bu sezon trend olan kesimlerden hangisinin favoriniz olduğuna karar verdikten sonra alışverişiniz çok kolaylaşıcak.

 

Sezonun En Sevilen Bayan Mont Modelleri

Hem mat hem parlak görünümüyle deri kumaşı ve blok şeklindeki dikişleriyle şişme montlar her kış vazgeçilmezimiz. Her ortama uyan görüntüsüyle bir kurtarıcı parça. En güzel özelliği ise her rengini bulabiliyor olmamız. Kırmızdan beje, lacivertten sarıya sonsuz bir renk yelpazesiyle karşımızda. Kışa gelmeden geçiş dönemi sonbaharda ise cepli ince kumaştan montlar büyük ilgi topluyor. Jean görünümleriyle birçok çeşidi bulunuyor. Boyfriend kesimler, crop kısa modeller ya da taşlanmış görünümler her zevke hitap eder durumda.

 

Bayan Mont Fiyatları

Modelleri ve renkleri değerlendirmeden önce birçok kadının kafasında ki soru işareti fiyatlar hakkında oluyor. Kışın bizi gerçekten koruyacak kadar kaliteli bir mont ararken bütçemize de uygun olması gerekiyor. Dilvin bu sene sonbahar – kış kreasyonu ile bizlere sayısız model ve renk sunarken fiyatlarıyla da herkesi mutlu ediyor. Bayan montlarına bakmak için https://www.dilvin.com.tr/kadin-mont-modelleri sayfasına göz atabilir, aynı zamanda yapacağınız kombinler için ipuçları yakalayabilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN