Genel
Giriş Tarihi : 03-08-2017 15:40   Güncelleme : 03-08-2017 15:40

Bebek Odası İçin Özel Duvar Kağıtları

Hepimiz yaşam alanlarımızı daha görsel bir hale getirmek, daha estetik ve daha şık bir şekilde dekore etmek için en uygun şekilde evimizi dekore etmek isteriz.

Bebek Odası İçin Özel Duvar Kağıtları

Evlerimiz için en önemli alanlar ise iç duvarlardır. Özellikle duvarlar ile mobilyalarımızın uyumu çok önemlidir. Duvar süslemeleri ve duvar dekoru ile eşyalarımız bir bütünlük oluşturmalıdır. Bunun için oldukça çeşit, renk ve modele sahip duvar kağıtları en mantıklı çözümlerdir. Evin genel dekorasyonu ile uyumlu ev duvar kağıdı ile yaşam alanlarımızı istediğimiz görselliğe kavuşturabiliriz.

Duvar kağıdı seçiminde dikkat etmemiz gereken en önemli özellik para boyutuna çok takılmadan en güzel ve en kaliteli  ürünleri seçmeliyiz. Çünkü insan en güzeline layıktır ve duvar kağıdı gibi bir ürünü de uzun süre kullanmak ister. Bu nedenle uzun süreli kullanım için kaliteden taviz vermemelisiniz.

Piyasada her kalitede duvar kağıdı bulunmaktadır. Ev duvar kağıdı tercihi yaparken şık ve uzun ömürlü olmasına mutlaka dikkat etmelisiniz. Ayrıca, tercih ettiğiniz duvar kağıdının renk ve desenlerinin kişiliğinize, tarzınıza, zevkinize uyumu da çok önemlidir. Duvar kağıtlarınızı düz renk seçmek eşyalar ve evinizle uyumu için çok daha doğru olacaktır.

Ev duvar kağıdı için kaliteli ürün isteyenlere ithal duvar kağıdı modellerini tavsiye ediyoruz. DUVAR KAĞIDININ UYGULANMASI

Bildiğiniz gibi duvar kağıtları pürüzsüz duvar yüzeylerine özel kimyasal yapıştırıcılarla uygulanırlar. Bu yapıştırıcılar doğal selülozdan yapılmaktadırlar. Bazı modelleri ise kendinden yapışkanlıdırlar. Duvar yüzeyinin pürüzsüz ve temiz olması çok önemlidir. Bunun için uygulama yapılmadan önce duvarlar mutlaka silinmeli ve tozlardan arındırılmalıdır. Yapıştırıcının su akışkanlığına gelmesi sağlanır. Yapıştırıcı fırça yardımıyla pürüzsüz duvara sürülür. Üst köşeden başlanarak duvar kağıdı uygulanmaya başlar. Duvar kağıtlarının hava almaması önemlidir. Eğer bir yerden hava alırsa tüm yüzey hava almaya başlar bu da bir süre sonra duvar kağıdınızın yerinden çıkmasına neden olacaktır. Siz de hem maddi ve manevi zarara uğrarsınız.

DUVAR KAĞITLARININ ÖMRÜ NE KADARDIR?

Eğer kaliteli ve ithal duvar kağıdı kullanıyorsanız artık bundan sonrası size kalmıştır. Çok daha uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız duvar kağıdının olduğu odaların düzenli havalandırılması, nemden koruyup güneş görmesini sağlamanız daha uzun ömürlü kullanmanızı sağlayacaktır. Odalardaki ışık şiddetinin fazla olması ısı yükselmesine neden olur. Duvar kağıdı yapıştırıcıları yüksek sıcaklığı sevmezler ve duvar kağıdının sökülmesine yol açarlar.

Unutmayın ki nemli ortamlar duvar kağıtlarınızın ömrünü 1/3 oranında düşürmektedir. Bu nedenle aşırı nemli bölgelerde duvar kağıdı tercih edilmez. Nemin düşmanı güneş ve havalandırmadır. Bu ikisini yaparak duvar kağıtlarınızın keyfini çok daha uzun sürebilirsiniz.

Hanna Home dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörlüğünü yapan bir firmadır. En kaliteli dünya markalarını Türk halkının hizmetine sunmaktadır.

DUVAR KAĞITLARININ TEMİZLİĞİ

Yaşam alanlarınıza uygulanan duvar kağıtlarının temizliği için mutlaka ambalaj üzerindeki kurallara uymalısını. Genelde temiz ve deterjansız su ile yumuşak bezlerle silinerek temizlik yapılmaktadır. Ancak temizleme şekli ürünün kalitesine ve desen yoğunluğuna göre değişkenlik gösterdiğinden üretici tavsiyeleri kullanım ömrü için önemlidir.

Duvar kağıdını mutlaka uygulayacağınız alandan daha fazla satın alın. Bunun nedeni eşya değişikliği ya da çocukların oyunları esnasında duvar kağıtlarının zarar görmesi durumunda yedekte tuttuğunuz duvar kağıdından yama yapmaktır.

Belki yama olayı gözünüzü korkuttu ancak eğer elinizde yedekte tuttuğunuz duvar kağıdından zarar gören bölge ile aynı yerinden uygulama yaparsanız kesinlikle karşıdan belli olmayacaktır.

Duvar kağıdı seçiminde dikkat etmeniz gereken diğer bir husus da bebek odası duvar kağıdı seçimidir. Bu odalar için özel olarak üretilmiş ürünlerden seçim yapmak daha sağlıklı ortamlar oluşturmanızı sağlayacaktır. Kaliteden taviz verdiğinizde çocuklarınızın sağlığı ile oynarsınız. Çocuklarınızın en çok vakit geçirdiği alanlarda uygulanan bebek odası duvar kağıdı zararlı kimyasallardan oluşmamalıdır.

Dünyanın tercihi olan duvar kağıdı markaları Rasch, Sırpı, Armani/Casa, RaschTextıl, Hannatelier, Design ID, Norwall, Sellers&Josephson, Ascot, Artworks gibi markaların en şık ve en kaliteli ürünlerini sizlere sunan Hanna Home, dünyanın şıklığı ve estetikliğini evlerinize taşımaktadır.

Almak istediğiniz duvar kağıtlarınız artık bir tık ötemizde. Mağaza mağaza dolaşmanıza gerek yok. Aradığınız en şık ürün modelleri için www.hannahome.com.tr web sitesini ziyaret edebilir, site iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz.

adminadmin