Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-10-2019 12:12   Güncelleme : 29-10-2019 12:12

Belediye Başkanlar Birliği Genel Muhasibi Süleyman Kaldırım: Yerel yönetimler yasa taslağı ilçe belediyeleri rahatlatacak!

Belediye Başkanlar Birliği Genel Muhasibi Süleyman Kaldırım: Yerel yönetimler yasa taslağı ilçe belediyeleri rahatlatacak!

Belediye Başkanlar Birliği Genel Muhasibi Süleyman Kaldırım, Samsun Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar’ı makamında ziyaret ederek, Belediye Başkanlar Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi vererek ve Yerel Yönetimler yasa taslağı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yerel Yönetimler Yasa Taslağı’nın ilçe belediyelerin ekonomik sıkıntılarının giderek düzenlemeler getireceğini belirten kaldırım, “Büyükşehir Belediyelerinin ilçe belediyeler üzerindeki ekonomik yaptırımlarının azaltılması için yasaya imar ve yollarla alakalı yeni eklemeler yapıldı. Yasa çıktıktan sonra ilçe belediyeler daha rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar ise, Belediye Başkanlar Birliği’nin çalışmalarını yakından takip ve takdir ettiğini sözlerine ekledi.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Belediye Başkanlar Birliği’ne üye olarak üyelik formunu Kaldırım’a teslim etti.

 

 

adminadmin