Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-02-2021 07:55   Güncelleme : 22-02-2021 07:55

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’den Zabıta Personeline Anlamlı Hediye!

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Çarşamba İlçesi tarihi Köprü üzerinde Salı akşamı gerçekleşen olayda intihar girişiminde bulunan kişiyi kurtarmak için Yeşilırmak Nehri'ne atlayan Çarşamba Belediyesi Zabıta Personeli Cemalettin Aşçıoğlu’nu ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti.

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’den Zabıta Personeline Anlamlı Hediye!

Göreve geldiği günden itibaren Samsun’daki Belediyeler ve İl Özel İdaresi çalışanları arasında ayrım gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Memur ve İşçi ayrımı gözetmeksizin Samsun için gece-gündüz görev yapan tüm yerel yönetim çalışanlarının her an yanında yer almaya devam eden Başkan Savaş Gayretli, son olarak Çarşamba Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaretinde, Zabıta Personeli Aşçıoğlu’nu özverili hareketinden dolayı tebrik ederek, hediye takdim etti.

Salı günü akşam gerçekleşen intihar olayında hiç düşünmeden suya atlayarak vatandaşı kurtaran Çarşamba Belediye Zabıta Personeli Cemalettin Aşçıoğlu’nu tebrik eden Başkan Gayretli, yerel yönetim çalışanlarının her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

Başkan Gayretli yaptığı açıklamada; “Yerel yönetim çalışanları mesai mefhumu gütmeksizin her daim vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların her türlü sıkıntısını, ihtiyacını gidermeye devam ediyor. Bunun en güzel örneğini Salı günü akşamı tekrar yaşadık. Canına kıymaya kastetmek için intihar girişiminde bulunan vatandaşımızı, havanın ve suyun soğukluğuna aldırmadan kurtaran Çarşamba Belediyesi Zabıta Personelimiz Cemalettin kardeşimiz gösterdi. Kendisini bu özverili ve örnek hareketinden dolayı tebrik ediyorum.

Belediye ve İl Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEMBİRSEN olarak her zaman yerel yönetim çalışanlarımızın haklarını gözetmeye, onları ödüllendirmeye ve her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Zabıta Personeli Cemalettin Aşçıoğlu ise, Başkan Savaş Gayretli’ye ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederek, bu anlamlı hediyeyi tüm şehit ve gazi aileleri adına aldığını belirtti. Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Çarşamba Belediyesi Zabıta Müdürü ve Bem-Bir-Sen Temsilcisi Abdullah Özçelik’le birlikte Personel Cemalettin Aşçıoğlu’na Türk Bayrağı’nı hediye etti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN