Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-03-2023 17:18   Güncelleme : 22-03-2023 17:18

Beş Yıla Karar Vereceğiz

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Kaldırım, ilçe teşkilatları ziyaretlerine devam ediyor.

Beş Yıla Karar Vereceğiz

 

Kaldırım, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, Ak Parti Salı Pazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde bütün teşkilatlarımızla beraber, çok çalışarak, kapı kapı gezerek sandığa güçlü bir şekilde yansıtmamız gerektiğini ifade eden Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kaldırım, ‘Önümüzdeki 5 yıla karar vereceğiz. Bu vatan ve millet için çocuklarımız ve torunlarımız için geleceğimiz için oy vereceğiz’ dedi.

Kaldırım, insan kendini güçlü sandığı an, en zayıf anıdır. Rehavete kapılmayacağız, bir nefer olarak çalışacağız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’yi 21. Yüzyıla taşıyacağız dedi.

Ülke sevdamız bitmez diyen Kaldırım, bizim niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır. Türkiye’nin geleceği önemli 14 Mayısta sandıktan yine Ak Parti çıkacaktır dedi.

    Kaldırım, tüm Müslüman âleminin 11 ayın sultanı ramazan-ı şerifini kutluyor, ülkemiz ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum, dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN