Gündem
Giriş Tarihi : 26-05-2019 13:30   Güncelleme : 26-05-2019 13:30

Binali Yıldırım'a Samsun'lulardan Tam Destek

23 Haziran'da gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'a Samsun'lulardan Tam Destek geldi.

Binali Yıldırım'a Samsun'lulardan Tam Destek

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül 23 Haziran seçimleri için Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vermek amacı ile İstanbul’da bulunan Salıpazarı hemşehri derneklerini ve iş adamlarını ziyaret ederek destek istedi.

AKGÜL,YILDIRIMLA GÖRÜŞTÜ

İlk olarak Ak Parti İstanbul İl Başkanlığında AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve Binali Yıldırım’la bir araya gelen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül daha sonra iftar ve sahur programlarında Salıpazarılı hemşehrileri ile buluştu.

ÖNCE İFTAR,SONRA SAHURDA BULUŞTU

İstanbul’daki seçim çalışmaları kapsamında önce Yenibosna’da İftar programında, sahurda ise Avcılar’da  Samsunlu Dernek, Sİvil Toplu Kuruluşları ve iş adamları ile  birlikte oldu.

BİNALİ YILDIRIM'A TAM DESTEK

Başkan Akgül bu seçimlerin sadece bir İstanbul seçimi olmadığını vurgulayarak “ Tüm Samsunlu ve Karadenizli hemşerilerimizden Cumhur İttifakı adayımız Sayın Binali Yıldırım’a destek istiyoruz. İstanbul Türkiye’nin en önemli şehri, bu sadece bir belediye başkanlığı seçimi değildir. Hep birlikte el birliği ile bu şehri Sayın Binali Yıldırım beyle çok daha ilerilere taşıyacağız. O nedenle 23 Haziran’da biz Salıpazarı ve Samsunlular olarak sandığa gidip bu sürece katkı sağlamamız gerekir.”dedi.

adminadmin