Genel
Giriş Tarihi : 28-08-2020 16:18   Güncelleme : 28-08-2020 16:18

Çakıcı ; Külliyen Yalan, Ben Bir Yer Satın Almadım

Alaattin Çakıcı 28.08.2020 tarihli yayınlanan AVRUPA isimli bir gazete’de hakkında çıkan yalan asparagas haber için basın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna açıklama yaptı.

Çakıcı ; Külliyen Yalan, Ben Bir Yer Satın Almadım

Kamuoyuna saygılarımla,28.08.2020 tarihli bugün yayınlanan AVRUPA isimli bir gazetede çıkan Alaattin ÇAKICI kıbrısta CRATOS’u satın aldı yönünde ki haber yalan bir haberdir. Cezaevinden çıktığımdan şu zamana kadar ne bir yer satın aldım, ne de bir yer sattım. İkamet ettiğim Bodrum ve İstanbul da toplumda bu tip haberler çıkmaktadır.

Bu tip haberlerin hepsi külliyen yalandır. Türkiye artık eski Türkiye değildir, Devletimiz kimin ne yapıp, yapmadığını bu tip haberleri yapıp basına servis eden kişilerden milyonlarca kere daha fazla bilgi sahibidir ve devlet kimin ne yapıp yapmadığını daha iyi bilir. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Not: Ermeni diasporasının ve Kolombiya mafyasının parasını Türkiye'de kullanıp, borçlu işadamlarının malını gasp eden vatan hainlerini, FETÖ ve PKK’nın parasını çalıştıran, sözde iş adamlarının namussuzluklarını bu haberi yapan gazete ve diğer gazeteler neden gündeme getirmiyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN