Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 01-05-2020 17:42   Güncelleme : 01-05-2020 19:16

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Güzel genleri çok yakında hep beraber göreceğiz!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Karşıyaka mahallesinde kurulan pazar yerinde incelemelerde bulunarak, salgın için alınan tedbirleri denetledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Güzel genleri çok yakında hep beraber göreceğiz!

Başkan Sandıkçı’ya pazar gezisi sırasında Belediye Zabıta Müdürü Ali Osman Çilingir eşlik etti.

Zabıta müdüründen pazar yeri ve salgına karşı alınan tedbirler hakkında bilgi alan Başkan Sandıkçı pazar yerindeki esnaflarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK

Başkan Sandıkçı, vatandaşların sağlıklı bir ortamda güvenle alışverişlerini yapabilmeleri amacıyla pazar içerisinde belediye olarak gerekli her türlü tedbirin alındığını, hijyen kurallarına uyularak dezenfekte çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Esnaf ve vatandaşların salgın hastalık riskine karşı alınan kararlara uymalarını, fiziksel mesafeyi korumalarını ve maske kullanmalarını isteyen Sandıkçı, pazar içerisinde zabıta görevlilerinin tezgâh aralıkları, esnafların eldiven ve maske takması, müşteri ile pazarcı arasındaki fiziksel mesafenin korunması gibi konularda denetimlerin sürdüğünü belirtti.

HALKIMIZIN BİLİNÇLİ OLMASI BİZLERİ SEVİNDİRİYOR

Ülkemizin geleceği ve halkımızın sağlığı için Devletimizin ve ilgili Bakanlıklarımızın uyarılarını harfiyen uygulamalıyız diyen Başkan Sandıkçı, “Pazarcı esnafımıza ve zabıtamıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci güç birliği yaparak atlatacağız. Bizler sizlere hizmet etmek için görevimizin başındayız. Sizler sağlığınız için zorunlu olmadıkça evlerinizden dışarı çıkmayın. Biraz daha sabır göstererek çok yakında güzel günlere kavuşacak ve bu sıkıntılardan kurtulacağız” diye konuştu.  

adminadmin