Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-08-2019 15:48   Güncelleme : 02-08-2019 15:48

Canik Belediyesi meclis üyelerinden Anlamlı Destek!

Samsun Üniversitesi tarafından yürütülen "Bir Sınıfta Senin Olsun" projesine Canik Belediyesi Meclis üyelerinden anlamlı destek. Canik Belediye Meclisi 2019 yılı Ağustos Dönemi 15. Birleşim 1. Oturumunu gerçekleştirdi.

Canik Belediyesi meclis üyelerinden Anlamlı Destek!

Gerçekleştirilen Belediye Meclisi toplantısında Canik İlçesinde bulunan Samsun Üniversitesi'nin 2 sınıfının Meclis Üyelerinin huzur haklarıyla tefrişatını gerçekleştirme kararı aldı.

Alınan kararla ilgili memnuniyetini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, " Samsun Üniversitemiz ilçemize büyük katkı sağlayacak. Bizler de bu eğitim yuvasının teknik ve fiziki eksikliklerini giderme noktasında yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni yapma arzusundayız. Bu sene öğrenci alımları başlayacak. Hem ilçe ekonomimize katkısı olacak hem de ilçemize vizyon katacak Üniversitemizi halkla buluşturma, halktan kopmasını engelleme noktasında da bir çok çalışmamız aktivitemiz faaliyetimiz olacak. Bu nedenle bu meclisimizde 2 sınıfın tefrişatını meclis üyelerimizin huzur haklarıyla karşılama kararı aldık. Bu karar nedeniyle meclis üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi

adminadmin