Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-03-2023 11:46   Güncelleme : 31-03-2023 11:46

Canik Ters Ev Görenleri Şaşkına Çeviriyor

Canik Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan, ilginç mimari yapısı ile dikkatleri üzerine toplayan Canik Ters Ev vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Canik Ters Ev Görenleri Şaşkına Çeviriyor

 

Canik Belediyesi tarafından özel olarak ters konsept şeklinde tasarlanan, ilginç mimari yapısı, odaları, teras alanı ile görenleri kendine hayran bırakan Canik Ters Ev vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Her yaştan vatandaş tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan Canik Ters Ev, ters iç ve dış mimari yapısı, içerisinde özel olarak oluşturulan fotoğraf ve video alanları ile hizmete girdiği ilk günden itibaren ziyaretçi akınına uğruyor. Hasköy Mahallesi’nde bulunan Canik Meşe Orman Park içerisinde yer alan, keyifli ve eğlenceli anlara ev sahipliği yapan Canik Ters Ev Ramazan ayı boyunca saat 10.00 ile 18.00 arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

 

Mimari Yapısı Büyük İlgi Uyandırıyor

Özel olarak tasarlanan iç ve dış ters mimari yapısı ile büyük bir merak uyandıran Canik Ters Ev vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle ziyaret edilmeye devam ediyor. İç kısımlarında ve duvar alanlarında özel olarak oluşturulan fotoğraf ve video alanları olan Canik Ters Ev’de ziyaretçiler gönüllerince eğlenerek birçok anı biriktiriyor. Ailelerin keyifli zamanlar geçirdiği, çocukların ve gençlerin neşesine ortak olan Canik Ters Ev’de ziyaretçilerini Samsun manzarasıyla buluşturan ters alanı bulunuyor. Canik Ters Ev, teras alanında bulunan gözetme alanlarına yerleştirilen dürbünler ile ziyaretçilerine şehri gözleme imkânı sunuyor.

 

Neşeli Dakikalar Ziyaretçileri Bekliyor

Canik Ters Ev’in vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Ters Evimizi ziyarete açtığımız ilk günden itibaren vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgi ve beğeni görüyor. Çevre ilçelerimizden ve farklı şehirlerden misafirlerimizi burada ağırlıyoruz. Ailelerimiz keyifli zamanlar geçiriyor. Özellikle çocuklarımız doyasıya eğleniyor. Canik Ters Evimizin teras alanında ziyaretçilerimizi şehrimizin eşsiz manzarasıyla karşılıyoruz. Görevli personelimiz ziyaretçilerimize her konuda yardımcı oluyor. Ziyaretçilerimiz Canik Ters Evimizin içerisinde oluşturduğumuz özel fotoğraf ve video alanlarını diledikleri gibi kullanabiliyor. Unutulmaz anılar biriktirmek ve doyasıya eğlenmek için tüm vatandaşlarımızı Canik Ters Ev’e bekliyoruz” dedi.

 

Hasköy Mahallesi, Canik Meşe Orman Park içerisinde yer alan ‘Canik Ters Ev’ Ramazan ayı boyunca Pazartesi günleri hariç 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN