Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-06-2020 13:11   Güncelleme : 26-06-2020 13:13

Canik’te Her Alanda Hizmet!

Başkan Sandıkçı, “İnsanlarımıza hizmet yolunda, hayatlarını kolaylaştırma yolunda gerekli çalışmalardan asla taviz veremeyiz. Tek amacımız Canik ilçemizin insanlarına faydalı hizmetler yapmaktır”

Canik’te Her Alanda Hizmet!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Daha yaşanabilir bir Canik için durmaksızın hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

İlçe genelinde her alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Canik Belediyesi, salgın hastalığın önlenmesine yönelik çalışmalarının yanında diğer belediye hizmetlerini de aksatmadan yürütüyor. Havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde yeni yol açma, yol genişletme gibi alt yapı çalışmalarını hızlandıran belediye ekipleri Teknepınar mahallesini doğalgaza kavuşturmak için Samgaz Müdürlüğü ile istişareli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

GAYRETİMİZ, ÇABAMIZ İNSANLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN

İlçe insanımızın hayatlarını kolaylaştırmak için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Teknepınar mahallesinde alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Hamza Abdurrahmanoğlu’dan bilgiler aldı. Mahalle halkıyla da çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan başkan Sandıkçı, insan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, tasarruflu, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile çalışmaların devam ettiğini belirtti. Sandıkçı, “Bizler insanlarımıza hizmet etmek onların yaşamlarını kolaylaştırmak için bu görevdeyiz. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Canik için ilçemiz genelinde her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de hala gündem olan, sağlığımızı tehdit eden salgın hastalığın yayılmasını önlemeye yönelik çalışmalarımız devam ederken, diğer yandan da ilçe insanımızın daha konforlu bir hayat yaşamalarına katkıda bulunmak içinde gerekli alt yapı çalışmalarımız devam ediyor.”

 

“TEKNEPINAR MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR”

Başkan Sandıkçı konuşmasının devamında; “Teknepınar Mahallemizi doğalgaza kavuşturmak için kanunlar çerçevesinde imar revizyon çalışmalarımızı ve yeni yol açma, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Samgaz Mürdürlüğümüz ile birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde yakın zamanda Teknepınar mahallemiz de doğalgaza kavuşmuş olacak. Doğalgazla birlikte mahallemizde yeni yolların hizmete sunulmasıyla ulaşım sorunu da kalmayacak. Her zaman söylediğim gibi bizler insanlarımıza hizmet etmek için bu görevlere talip olduk. Onlara hizmet yolunda, yaşamlarını kolaylaştırma yolunda gerekli çalışmalardan asla taviz veremeyiz. Tek amacımız Canik ilçemizin insanlarına faydalı hizmetler yapmaktır. Yol çalışmalarımız ve doğalgaz çalışmalarımız mahallemize, ilçe insanımıza hayırlı olsun” diye konuştu.  

Recep YAZGANRecep YAZGAN