Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-03-2017 08:54   Güncelleme : 08-03-2017 08:54

Canik'te ‘Milli Hedefler’ Konuşulacak

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Türkiye Yolunda konferanslarının bu sefer ki konuğu Gazeteci-Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik. Ünlü gazeteci, konferanslar serisinin 17.'sinde Perşembe akşamı Canik Kültür Merkezi'nde "Yeni Türkiye Yolunda Milli Hedefler" konusunu anlatacak. Başkan Osman Genç, Samsunluları konferansa davet etti.

Canik'te ‘Milli Hedefler’ Konuşulacak

Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmak amacıyla daha önce düzenlenen 16 Yeni Türkiye Yolunda konferansında ülke genelinden önemli isimleri Samsunlularla buluşturan Canik Belediyesi, bu kez Gazeteci-Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik'i Samsun'a getiriyor. Gazeteci-Yazar Çelik, Perşembe akşamı saat 19.00'da Canik Kültür Merkezi'nde vereceği konferansta "Yeni Türkiye Yolunda Milli Hedefler" konusunu anlatacak.

17. KONFERANS

Türkiye'nin dönüşüm sürecinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasına katkı vermeyi amaçladıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yeni Türkiye Yolunda konferansları sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin yüküne omuz atma, yüklerini hafifletme çalışmasıdır. Bugüne kadar düzenlediğimiz 16 konferansımızda ve bu konferanslara bağlı etkinliklerde yaklaşık 16 bin insanımızla buluştuk. İnşallah 17.'sin de dolu dolu olacağına inanıyorum" dedi.

TÜM SAMSUNLULAR DAVETLİ

Canik Belediyesi olarak Türkiye'nin dönüşümüne kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Başkan Osman Genç, "Demokrasinin yereldeki temsilcileri belediyelerdir. Onun için biz belediye olarak 3. bin yılın başında ülkemizin ihtiyaç duyduğu Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne en başından beri ilk destek veren ve bu konuda çalışan bir belediyeyiz. Yeni Türkiye'nin inşasına katkıda bulunmak bizim için onur verici. Tüm hemşehrilerimi Perşembe akşamı saat 19.00'da Canik Kültür Merkezi'mizde düzenleyeceğimiz bu önemli konferansımıza davet ediyorum" diye konuştu.

adminadmin