Spor
Giriş Tarihi : 27-02-2023 17:47   Güncelleme : 27-02-2023 17:47

Çekmeköy trabzonspor futbol okulunda yattara rüzgârı!

Trabzonspor’un eski yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, İstanbul Çekmeköy Trabzonspor Futbol okulunu ziyaret etti. Yattara, okulun öğrencileri ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Çekmeköy trabzonspor futbol okulunda yattara rüzgârı!

İbrahim Yattara, çocuklara futbol yaşamından kesitler paylaştı.  Çocukluğundan bu yana futbola büyük bir ilgi duyduğunu vurguladı.

İbrahim Yattara, konuşmasında şunları söyledi:                                                                          

Futbol önemli bir spor dalıdır.   Futbolda centilmen olmak çok önemlidir. Futbolcu olmanın dışında iyi bir insan olmanın da önemli olduğunu hatırlattı. Ben inanıyorum ki sizler futbolun geleceklerisiniz.  Futbol okulundaki öğrencilere, her zaman hayallerinizin peşinden koşun tavsiyesinde bulundu.

Çocukların sorduğu zor zorular karşısında zaman zaman zor anlar yaşayan yıldız futbolcu, “kaybettiğiniz maçlarda ruh haliniz nasıl oluyordu?” Sorusunu ise şöyle cevapladı:

Ben maç kaybetmeyi hiç sevmezdim. Maç kaybettiğim zaman çok üzülürdüm. Moralim çok bozulurdu. Ama futbolun doğasında kazanmakta var, kaybetmekte var dedi.

Yattara, sempatik tavırlarıyla çocukların gönüllerini fethetti. Çocuklar kısada olsa Yattara ile futbol oynama fırsatı yakaladı.

Okulun öğrencileri ve veliler İbrahim Yattara ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiler. İbrahim Yattara, çocukların isteklerini kırmayıp formalarını imzaladı.

Ayrıca İbrahim Yattara, Okulun Antrenörlükleri;  Mehmet Çoban, Selçuk Karabağ ve Hazar Özkan ile fikir alışverişinde bulundu.

Haber: Ziya Gündüz

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN