Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-10-2016 15:36   Güncelleme : 03-10-2016 15:36

Cem Küçük Canik’te FETÖ Gerçeğini Anlatacak

Daha önce "Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasa Konferanslar Serisi" düzenleyen Canik Belediyesi, şimdi de "15 Temmuz ve Sonrası" konferansları serisinin ikincisinde hain darbe girişiminin amaçlarını ve sonuçlarını vatandaşlara anlatacak. Gazeteci-Yazar Cem Küçük 8 Ekim’de Canik Kültür Merkezi’nde “FETÖ GERÇEĞİ” sunumuyla Samsunlularla buluşacak.

Cem Küçük Canik’te FETÖ Gerçeğini Anlatacak

Samsun Haber - Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in 12 yıldır her hafta başında gerçekleştirdiği Haftalık Müdürler Toplantısı, bu hafta başında da yapıldı. Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürlerinin yer aldığı ve belediye tarafından önceki hafta yapılan çalışmalar ile o hafta için yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı toplantının ana gündem maddesini 8 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan "FETÖ GERÇEĞİ" konferansı oluşturdu.

“ FETÖ GERÇEĞİ” CANİK’TE KONUŞULACAK
FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz gecesinin amaçlarının ve sonuçlarının konuşulacağı "FETÖ GERÇEĞİ" konulu konferansı, daha önce Canik Belediyesi tarafından düzenlenen "Yeni Türkiye Yolunda" konferansına katılan Gazeteci-Yazar Cem Küçük verecek. Geniş bir katılımın olması beklenen konferansta Cem Küçük vatandaşlara FETÖ/PDY’nin gerçek yüzünü, 15 Temmuz gecesi yaşananları, darbe girişiminin amaçlarını ve sonuçlarını anlatacak.

FETÖ OPERASYONLARI SÜRECİNİ KİMSE NORMALLEŞTİREMEZ

Konferansın hazırlıklarının ele alındığı toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Belediye olarak bizim görevimiz sadece yol, kaldırım, bina yapmak değildir. Biz aynı zamanda ülkemizin içinde bulunduğu durumda sorumluluk üstlenerek vatandaşlarımızı bilgilendirme ve bilinçlendirme görevi de üstleniyoruz. Daha önce başkanlık sistemi ve yeni anayasa konferansları ile önemli isimleri vatandaşlarımızla buluşturmuştuk. Şimdi ise ülkemiz için bir dönüm noktası olan 15 Temmuz darbe girişimi konusunda halkımızı daha fazla bilgilendirmek, FETÖ/PDY terör örgütü ile mücadelede halkımızı bilinçlendirmek istiyoruz.15 Temmuz’u unutturmak, süreci sulandırmak isteyenler var. Ülkemiz OHAL döneminde. Bu süreci normalleştirmek isteyenler var. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

15 TEMMUZ’U DİRİ TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Amaçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım ve hükümetin terör örgütleriyle mücadelesine destek vermek olduğunu dile getiren Başkan Osman Genç, "Biz zaten FETÖ/PDY terör örgütüyle özellikle 17-25 Aralık’tan sonra yoğun bir şekilde mücadele ediyoruz. 15 Temmuz ise amaçları ve sonuçları ileriki yıllarda çok daha iyi anlaşılacak milletimiz ve ülkemiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Düzenleyeceğimiz bu konferans ile halkımızın bu önemli tarihi olayı daha doğru kavrayacağına inanıyoruz. Cumartesi günü Canik Kültür Merkezi’nde Gazeteci-Yazar Cem Küçük’ün vereceği konferansımıza tüm halkımızı bekliyoruz" diye konuştu.

adminadmin