Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-03-2019 11:14   Güncelleme : 28-03-2019 11:14

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan Canik’e Büyük Müjde!

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan Canik’e Büyük Müjde!

Kentsel dönüşümle alakalı bir dizi toplantı için Samsun’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “1 Nisan’dan itibaren Canik’te kentsel dönüşüm için çalışmaya başlayacağız” dedi.

CANİK’TE KENTSEL DÖNÜŞÜME BAŞLIYORUZ

Bakan Kurum, kentsel dönüşümü Samsun’da hayata geçirmek için adım attıklarını belirtti. Ayrıca Kurum, “Samsun’da belirli alanlarda kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Canik’te, Soğuksu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde öncelik olarak çalışmaya başlayacağız. Bakanlık olarak 1 Nisan’dan itibaren Sayın İbrahim Sandıkçı ile birlikte çalışmalara başlayacağımızın sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

SOĞUKSU VE GAZİOSMANPAŞA MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜMLE YENİLENECEK

Canik’te özellikle kentsel dönüşümün öncelikli olduğu yerlerden birinin Soğuksu ve Gaziosmanpaşa mahallelerinin olduğunu belirten Bakan Kurum, “Kentsel dönüşüm sadece İlçe Belediyelerinin gerçekleştireceği bir proje değildir. Bakanlık ve Merkezi hükümet olarak, Canik’te Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’yla birlikte 1 Nisan’da çalışmalara başlayacağız. Soğuksu ve Gaziosmanpaşa Mahallelerimizde kentsel dönüşüm için gerekli çalışmaları başlatıyoruz” diye konuştu.

Katıldığı programda Canik için kentsel dönüşüm sözünü Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı ile birlikte veren Kurum, daha sonra İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen mitinge katıldı.

adminadmin