Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-01-2019 12:57   Güncelleme : 31-01-2019 13:02

CHP Atakum Başkan Adayından Sinopspor'a Jest

CHP'nin Atakum Belediye Başkan Adayı Av. Cemil Deveci'den memleketinin futbol takımına jest.

CHP Atakum Başkan Adayından Sinopspor'a Jest

Boyabatlı olan Deveci, Sinopspor'un 1957 Ünyespor'la deplasmanda oynayacağı maçın giderlerini karşılayacak...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. grup takımlarından Sinopspor hafta sonu Ordu'da Ünyespor ile karşı karşıya gelecek. 3 Şubat Pazar günü saat 14:00’da Ünye İlçe stadında oynanacak olan Ünye Belediyespor karşılaşmasının deplasman masraflarının sponsoru CHP'nin Atakum Belediye Başkan Adayı Av. Cemil Deveci tarafından karşılanacak.

Sinopspor Futbol Şube Sorumlusu Ender Liman'ı kırmayan Avukat Cemil Deveci, “Sinopspor için elimizden gelen maddi ve manevi desteği yapmaya hazırız. Bizler sporu ve sporcuyu seven insanlarız. Bir nebze katkıda bulunabiliyorsak bizden mutlusu yoktur” dedi.

Deveci'ye desteğinden dolayı teşekkür eden Sinopspor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, “Böyle duyarlı spor sevdalısı kişiler olduğu sürece Sinopspor’un sırtı yere gelmez. Her deplasmanda bir İş Adamımız deplasman masraflarımızı karşılıyor. Bu desteklerde diğer iş adamlarımıza ve diğer kesimlere örnek oluyor diyerek desteklerinden dolayı Avukat Cemil Deveci’ye Sinoplular ve Kulübümüz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Hedef Halk

adminadmin