Güncel
Giriş Tarihi : 01-06-2015 17:00   Güncelleme : 01-06-2015 17:00

Çorum'daki belediyelere hibe araç desteği

ÇORUM (AA) - AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Boğazkale, Ortaköy, Uğurludağ ve İskilip ilçelerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe araç desteğinde bulunulacağını bildirdiUslu, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yerel yönetimlere sunduğu "Çevre Destekleri" kapsamında Boğazkale, Ortaköy ve Uğurludağ ilçelerine arazöz, İskilip ilçesine de vidanjör aracı verileceğini belirtti

Çorum'daki belediyelere hibe araç desteği

ÇORUM (AA) - AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Boğazkale, Ortaköy, Uğurludağ ve İskilip ilçelerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe araç desteğinde bulunulacağını bildirdi

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yerel yönetimlere sunduğu "Çevre Destekleri" kapsamında Boğazkale, Ortaköy ve Uğurludağ ilçelerine arazöz, İskilip ilçesine de vidanjör aracı verileceğini belirtti.

İhtiyaç ve taleplere göre araç yardımlarının devam edeceğini dile getiren Uslu, "Boğazkale, Ortaköy ve Uğurludağ ilçelerimize arazöz, İskilip ilçemize de vidanjör aracı onayımızı aldık. Araçlar önümüzdeki günlerde teslim edilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce'ye katkı ve desteklerinden dolayı Çorum adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2010 yılından itibaren Çorum'a 6,2 milyon lira tutarında 39 araç hibe ettiğinin altını çizen Uslu, ayrıca bakanlıktan çevre kirliliğinin giderilmesi, çevrenin korunması ve iyileştirilmesi amacıyla da 16,8 milyon liralık yardım alındığını kaydetti.

adminadmin