Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-12-2022 16:21   Güncelleme : 05-12-2022 16:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Aralık’ta Samsun’a Geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış törenine katılmak üzere 10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 13:00'da Samsun'a geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Aralık’ta Samsun’a Geliyor!

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış törenine katılmak ve bir dizi programlar gerçekleştirmek üzere 10 Aralık 2022 Cumartesi günü Samsun'a geliyor.

Erdoğan’ın Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda bir de miting yapacağı açıklandı.

Konuyla ilgili olarak basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, “İlimizde, ilçelerimizde gerçekleştirilen yatırımların TOPLU AÇILIŞININ yapılacağı MİTİNG’DE hemşerilerimizle kucaklaşmak amacıyla SAMSUN’ a geliyor” dedi.

Aksu şöyle devam etti;

Dünyanın en büyük uzay ve havacılık organizasyonunda Teknofest günlerinde 3 Eylülde şehrimizi teşrif etmişlerdi.  Şehrimiz çok büyük bir sınamayı başarı ile vermiş ve sadece o gün, 200 binin üzerinde bir katılım sağlanmıştı.  Toplamdaki ziyaretçi sayısı ise 1 milyonun üzerinde idi. Başta Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.

Hemşehrilerimizin ise, Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,  Dünya Liderine çok büyük sevgi beslediğini ve Cumhurbaşkanımızı hasretle, özlemle beklediğini biliyoruz. 24 Haziran 2018 seçimlerinde Bu Gönül Bağı  yüzde 67'lik bir oy desteği olarak tecelli etmiştir. Samsunumuz Cumhurbaşkanımızı tekrar bağrına basmak için gün sayıyor…

Samsun mitingleri kuruluşundan bu zamana kadar hep coşkulu ve heyecanlı olmuştur. İktidar yürüyüşünün habercisi olmuştur. Bu vesileyle kuruluşundan bu zamana kadar emek veren, ter döken teşkilat mensuplarımıza ve gönül veren, oy veren hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Her seçimde en yüksek oyu vererek Cumhurbaşkanımıza desteklerini esirgemeyen kıymetli hemşerilerimizin, yine yüreğini ortaya koyarak Cumhurbaşkanımıza çok büyük destek vereceğinden eminiz…

Tüm SAMSUNLU hemşerilerimizi 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'te tarihe tanıklık etmeye, Cumhuriyet Meydanına Aileleriyle Birlikte davet ediyorum.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN