Genel
Giriş Tarihi : 10-05-2018 13:52   Güncelleme : 10-05-2018 13:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi’ni Ziyaret Etti!

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’yi BBP Genel Merkezinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi’ni Ziyaret Etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Merkezine gelişinde Mustafa Destici tarafından kapıda karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “24 Haziran seçimleriyle alakalı olarak oluşturduğumuz Cumhur İttifakı’nda Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi müşterek bir çalışmanın, bir gayretin içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı. Bu ziyaret suretiyle seçim sürecine yönelik ne gibi hazırlıklar yapabileceğini görüşme fırsatı bulduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunları görüşmek suretiyle inanıyorum ki bu süreç içerisinde birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız, çok daha verimli bir kampanyayı nasıl yürütürüz, bunların üzerinde durduk. Tabii bu süreç içerisinde zaman zaman ben ve arkadaşlarım bu görüşmeleri devam ettireceğiz ve bu kampanyayı en başarılı şekilde de sürdürmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız başından beri bize karşı, partimize, camiamıza karşı çok samimi, duyarlı bir davranış ve tutum içerisinde oldu. Ben bunun için de kendisine ayrıca teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. BBP olarak Cumhur İttifakı’nda asla pragmatik bir hesapla yer almadıklarını söyleyen Destici, “Ülkemizin içinden geçtiği şartları, meselelerimizi, devletimizin bekasını, ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, vatandaşlarımızın huzurunu, refahını dikkate alarak bu kararı verdik. Sadece Türkiye’deki yaşayan vatandaşlarımız değil Türk ve İslam coğrafyasındaki bütün mazlum milletlerin de gözü Türkiye’de ve onların da Cumhur İttifakı için dua ettiklerini biliyorum” şeklinde konuştu.

adminadmin