Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-05-2023 17:18   Güncelleme : 08-05-2023 17:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmzaladığı Grafiti İl Başkanlığında Yerini Alacak

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı Samsunspor Şampiyonluk Hatırası grafiti çalışmasının il başkanlığı binasının en güzide noktasında yerini alacağını söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmzaladığı Grafiti İl Başkanlığında Yerini Alacak

AK Parti Gençlik Kolları ve AK Parti SKM Dijital Ofis tarafından tasarlanan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan başta olmak üzere tüm adayların hazırlanmasında emeği olduğu grafiti çalışması, Samsun'a miting için gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanmıştı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı Samsunspor Şampiyonluk Hatırası grafiti çalışmasının il başkanlığı binasının en güzide noktasında yerini alacağını söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, ''Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olarak Süper Lig'e geri dönen Samsunspor'umuz şehrimize büyük bir sevinç yaşatmıştır. Bu güzel duyguyu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile paylaşmak istedik. Bu anlamda AK Parti Gençlik Kollarımız ve AK Parti SKM Dijital Ofisimiz tarafından tasarlanan ve tüm adaylarımızın emeği geçen grafiti çalışmasını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan miting alanında imzaladı. Bu imza ile büyük anlam kazanan Samsunspor Şampiyonluk Hatırası grafiti çalışması il başkanlığı binasının en güzide noktasında yerini alacak. Her zaman yanında olduğumuz Samsunspor'umuza da Süper Lig'de başarılar diliyoruz'' diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN