Sağlık
Giriş Tarihi : 03-10-2014 10:12   Güncelleme : 03-10-2014 10:12

Daha Temiz Bir Havza İçin

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'in, 'Daha temiz bir Havza için' kendisine ilettiği talepler için devreye girdi AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i Çevre ve Şehircilik Müsteşarı Mustafa Öztürk ile görüştürdü

Daha Temiz Bir Havza İçin

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'in, 'Daha temiz bir Havza için' kendisine ilettiği talepler için devreye girdi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i Çevre ve Şehircilik Müsteşarı Mustafa Öztürk ile görüştürdü. İkiz, Öztürk'e, çöp toplama aracı ve çöp konteynerleriyle ilgili taleplerini iletti.

 Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, bir programda kendisine ilçenin çöp sorunlarıyla ilgili taleplerini ileten Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'le birlikte Ankara'da ziyaret gerçekleştirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk'den randevu alan Demir, "Havza'da yaptığım bir programda belediye başkanının talepleri oldu. Bende konuyu doğrudan ilgilisine aktarması için kendisini getirdim. Havza, Samsun'un giriş yeri olması nedeniyle önemli bir ilçemiz. Burada yapılan yatırımlar ve hizmetler, şehre giriş ve çıkışta göze çarpıyor. Bu sebeple söz konusu talebin bu anlamda önemi var" dedi.

 Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de, kendilerini kabul ettiği için Müsteşar Öztürk'e ve öncülük eden Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e teşekkür ederek, "Daha temiz bir Havza' sloganıyla yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda bazı ihtiyaçlar meydana geldi. İlçemize 1 adet süpürgeli çöp toplama aracı, 500 adet çöp konteynerı ve bin adet de çöp bidonu gerekmektedir. Bunun için bakanlığımızdan yardım bekliyoruz. Söz konusu ihtiyaçlar, ilçe halkımızın da beklentilerini oluşturuyor. Bu konuda belediyemizin bu talebini karşılamanızı rica ediyoruz" diye konuştu.

 Müsteşar Mustafa Öztürk de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, söz konusu talepleri değerlendirip, gerekeni yapacağını söyledi.

adminadmin