Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-08-2021 18:37   Güncelleme : 03-08-2021 18:37

Derdimiz Milletimize Hep Daha İyi Hizmeti Sunmaktır!

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti belediyeciliğinin merkezinde gönül ve hizmet olduğunu belirterek, "Gönül köprüleri inşaa etmeye, hep daha iyi hizmet için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Derdimiz Milletimize Hep Daha İyi Hizmeti Sunmaktır!

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantıları Samsun'da yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştrilen toplantılara Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, İl Başkanı Ersan Aksu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, meclis üyeleri, İl ve ilçe yerel yönetimler başkanları katıldı.

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, yaptığı konuşmada çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. AK Parti belediyeciliğinin merkezinde gönüllere dokunma ve hizmet seferberliği olduğunu vurgulayan Başkan Aksu, belediye başkanlarının milletimize hizmet konusunda birbirleriyle yarıştığını söyledi.

AK Parti'de durmak diye bir anlayışın söz konusu olmadığını, her zaman çıtayı yüksek tuttuklarını ve millete hizmet aşkı anlayışıyla hareket edilerek daha çok çalışma ortaya konulduğunu belirten Başkan Aksu, "Bizim belediyeciliğimizin merkezinde vatandaşımızın gönlünü kazanmak, hizmette hep daha iyisini gerçekleştirmek var. Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi Samsun'da da AK Parti belediyeciliğinin hizmet yarışı içerisinde olduğunu geçmişten bugüne memnuniyetle görüyoruz. Bizim derdimiz milletimize hep daha iyi hizmeti sunmak, onlara yeni eserler kazandırmaktır.

Gönül köprüleri inşaa ederek, hep daha iyisi için gayret sarfederek hep birlikte durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize güven ve istikrar içinde hizmet etmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN