Video Haber
Giriş Tarihi : 03-04-2017 11:08   Güncelleme : 03-04-2017 11:08

Diriliş Ertuğrul 83.bölüm fragmanı!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 83.bölüm fragmanıyla adeta izleyici şaşırttı. Peki sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 83.bölümde neler olacak? İşte yeni bölüm tanıtımı ve tüm detayları.

Diriliş Ertuğrul 83.bölüm fragmanı!

Ekranların en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul son bölümü ile yine nefes kesti. Yeni bölümü büyük merak konusu olurken TRT 1 Diriliş Ertuğrul 83.bölüm fragmanını yayınlandı. Son bölümde Turgut, Kutluca ve Samsa’nın kaleden kurtulmasından ve mühimmat bilgisinin Ertuğrul’a ulaştırılmasından sonra Vasilius, en yakınlarındakinden şüphelenmeye başlamıştı. Yeni bölüm fragmanında Dündar'ın esir düşmesi ve Doğan Alp'in ölmesi izleyenleri şoke etti. Peki Dündar Bey'de ölecek mi? İşte dizinin fragmanı ve tüm detayları

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 83.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 05 Nisan çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak?

Zaafın Bedeli Ertuğrul, Çavdar obası alplarından Yağız’ı kullanarak Vasilius’u büyük bir tuzağa çekmiş, askerlerini öldürerek, Teo’yu esir almıştır. Vasilius Ural’ın da kışkırtmasıyla Helena’yı denemiş ve ona bir sır vermiştir.

Vasilius sırrının Helena tarafından Ertuğrul’lara iletildiğini düşünerek öfkeye kapılmış ve Helena’yı zindana atmıştır. Fakat Ertuğrul, Yağız alpın cesedini bir notla gönderince bütün düğümler çözülmüş, her şeyin Ertuğrul’un bir oyunu olduğu anlaşılmıştır. Böylece Ural’a güvendiği için askerleri ölen ve neredeyse sevdiği kadını öldürecek olan Vasilius büyük bir öfkeyle Ural’a saldırmıştır.

adminadmin